husqvarna_svartpilen_801_2




Nebojte se náklonů! Soutěž o 2 poukazy na školu jízdy

Jste po zimě dřevění a vyjukaní? Žádný div. Chtělo by se to rozhýbat, nejlépe v nějakém kurzu. Jeden takový pro vás máme, stačí jen správně odpovědět na otázky, mít trochu štěstí a můžete se vyrazit zdokonalovat. Tohle totiž nebude jen tak ledajaký kurz...

S Car-Pro Akademií jste se už na našich stránkách setkali několikrát. Tahle společnost sice sídlí v německém Görlitzu, ale její instruktoři a instruktorky mluví plynně česky a našinci tam na kurzy jezdí docela často. Aby ne, když Görlitz leží kousíček nad Frýdlantským výběžkem, těsně u hranic s Polskem. Z Prahy je to cca 170 km.

Co dělá kurzy Car-Pro Akademie výjimečnými? Tady netrénujete na vlastních motorkách, nýbrž na speciálně upravených strojích s "křídly" zakončenými kolečky a vše se točí kolem toho, abyste se na motorce uvolnili a nebáli se náklonů. Protože velká spousta havárií je na motorkách způsobena tím, že se jezdec bojí více naklonit, a tak radši vyletí ze silnice ven. Přitom pod stupačkou ještě bývá spousta místa.

Tohle si u Car-Pro Akademie krásně nacvičíte, na výběr máte několik kurzů, ale ten, o který soutěžíme nyní, je velmi speciální. Jmenuje se EXTREME, takže už podle názvu je jasné, že tohle bude velký zážitek. Nejde ani tolik o maximální úhel náklonu 45 stupňů, který už je sám o sobě docela slušný, jako o to, kde ho je dosahováno - na mokré vozovce! Jezdíte na mokru v křeči a bojíte se jen trochu naklonit? Tady vás to odnaučí. Cena tohoto kurzu je 325 EUR, dva z vás jej ale nyní mohou vyhrát, když zodpoví správně na otázky.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Na jakých motocyklech probíhá výuka kurzu EXTREME?
    • Na vlastních
    • MZ 251 ETZ, Aprilia RSV 1000 R
    • Primárně na BMW R 1200 GS, případně na Kawasaki ER6n
  • Jak dlouho trvá kurz EXTREME?
    • 30 minut
    • 8 hodin
    • Týden

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Car-Pro Akademie

    Car-Pro Akademie je česko-německá agentura, která provozuje nejen motorkářskou školu v sachském Görlitzu pro motorkáře, ale i školu smyku pro automobily a další vozidla. Díky speciálním adaptéru na motorce s podpůrnou konstrukcí se naučíte jak se dostat "do náklonu" max. 50° (45° na mokrém asfaltu)....




TOPlist