yamaha_demo_tour




Highway Hawk soutěž s Yshop.cz

Portál Motorkáři.cz připravil ve spolupráci s Yshop.cz soutěž o poukazy na odběr zboží z nabídky Yshop.cz dle vlastního výběru. Stačí pouze zaslat e-mailem fotografie vašeho stroje, vybaveného doplňky Highway Hawk. O konečném pořadí soutěžních fotografií pak rozhodnou v anketě čtenáři serveru Motorkari.cz. Každý, kdo se soutěže zúčastní, získá kosmetiku MA-FRA v hodnotě 590 Kč.

Podmínky soutěže:

  1. Soutěže se může zúčastnit každý, kdo má na svém motocyklu namontovaných alespoň pět různých produktů značky Highway Hawk. Chcete-li se soutěže zúčastnit, zašlete alespoň 3 fotografie, z nichž na jedné je zobrazen celý motocykl a na dalších detaily všech namontovaných doplňků HWH. Společně s fotografiemi zašlete písemný seznam použitých doplňků a jejich objednací kódy, pod kterými jsou evidovány v obchodě Yshop.cz.
  2. Fotografie, seznam doplňků s kódy a svoje jméno, příjmení a adresu zasílejte na e-mailovou adresu soutez@motorkari.cz nejpozději do 5.6.2011 23:59.
  3. Každý soutěžící musí být schopen prokázat při převzetí výhry, že je majitelem motocyklu na fotografiích. Alespoň na jedné z fotografií proto musí být vidět čitelná SPZ.
  4. Soutěžící svojí účastí v soutěži uděluje společnosti A Spirit a.s. souhlas s využitím zaslaných fotografií k další propagaci značky Highway Hawk.
  5. Každý soutěžící obdrží po skončení soutěže sadu motokosmetiky MA-FRA v hodnotě 590,- Kč. Podmínkou je osobní odběr na adrese Vrbova 19a, Praha 4.
  6. Ze všech přihlášených motocyklů vyberou čtenáři serveru Motorkáři.cz hlasováním v anketě tři nejlepší stroje.  Jejich majitelé získají dárkové poukazy na odběr libovolného zboží z nabídky Yshop dle vlastního výběru. Soutěžící na konečném třetím místě získá poukaz na 2 000,- Kč, druhé místo bude oceněno poukazem na 4 000,- Kč, a vítěz může vybírat zboží za 6 000,- Kč.
  7. Čtenářská anketa bude probíhat na serveru www.motorkari.cz ve dnech 8. - 15. 6. 2011.

Vyhodnocení čtenářského hlasování o nejlepší přestavbu HWH

1. místo Martin - Chrudim - poukaz v hodnotě 6000 Kč na nákup Yshop.cz
2. místo Lukáš - Jičín - poukaz v hodnotě 4000 Kč na nákup Yshop.cz
3. místo Josef - Hořovice - poukaz v hodnotě 2000 Kč na nákup Yshop.cz

Ostatní soutěžící se mohou osobně dostavit do centrály Yshop.cz v Praze 4 - Braník pro kosmetiku MA-FRA v hodnotě 590 Kč. Je nutné mít občanský průkaz a foto motocyklu s sebou.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Hlasování ukončeno

  1. Hlasováno: 89x
  2. Hlasováno: 43x
  3. Hlasováno: 9x
  4. Hlasováno: 138x
  5. Hlasováno: 19x
  6. Hlasováno: 10x
  7. Hlasováno: 7x
  8. Hlasováno: 9x
  9. Hlasováno: 6x
  10. Hlasováno: 57x
  11. Hlasováno: 17x
  12. Hlasováno: 8x
  13. Hlasováno: 8x
  14. Hlasováno: 95x
  15. Hlasováno: 14x

Hlasování

Dotazník se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům. Nejste bohužel přihlášení, tuto akci můžete provést v pravém horním rohu nebo se nově registrovat.
Související firma
  • A Spirit

    Provozovatel internetového a kamenného obchodu Yshop.cz. Příslušenství: Arai, Dainese, AGV, Pirelli, Metzeler, Held, Highway Hawk, Rizoma, Alpinestars, R&G racing, Pinlock, Cardo. Provádíme servis přileb Arai i AGV. Skladem držíme pneumatiky Pirelli a Metzeler. Servisní středisko Dainese D-air....




TOPlist