yamaha_demo_tour




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Tomjetforce (0) napsal 23.06.2017 v 13:00

Zdravim, jsem tu poprve a tak se ptam. Jsem vlastnikem skutra peugeot jet force compressor. A zajima me ta moznost prepnout mod u tohoto skutru na 20 koni. Kde a za kolik se to provadi? Nejake vetsi opotrebeni muzu pote cekat? Dekuji za odpoved. Nikde jinde jsem se odpovedi nedockal.

Headman (0) napsal 06.09.2006 v 23:56

2 CJey<br />
<br />
Tak tohle nebudu uz rozvadet.<br />
Je to sakra proste o lidech.Zdravi nezdravi.nekdo ma i plny ruce prace sam se sebou tak proto proste nezdravi.To je jak kdyz potkas nekoho koho myslis ze znas a on na tebe kasle.Potkals proste vola a tak to je.Ale taky se nezlobim kdyz nekdo nezvedne ruku.Nevim proc to udelal takze nebudu nad tim premyslet.Treba i chtel ale nestihl to .Tohle by jsme nemeli resit ted a tady kdyz je tu ten skutr.Nechme to na clanek kdo zdravi a nezdravi a taky proc to dela.Jinak se mej a az potkas me tak te pozdravim pokud nebudu resit diru na ceste a to Mato: Nevim jestli jsi cekal od 125ky kour od gum kdyz otevres jehlu ale jestli jo tak jsi blazen.Proste to asi pojede ale je to drahy.Neni to preplneni motoru ze ti bude aji beno praskat ve vyfuku

Headman (0) napsal 06.09.2006 v 14:19

To GSX-Roll<br />
<br />
Jo to mas pravdu.Kdyz jsem sedlal Jawy tak jsem byl na základce a na střední.No to byly časy.Béňo stálo 18 korun času habakuk a spaní v lese.Mazec Vzpomínám na to rád.Dnes uz jsem rád když fakt jedu někam dál a nikdo me neotravuje.Proto beru vsechny.Samozřejme krome tech kteri jsou slepí a myslí si ze by na te ceste meli byt sami.

Headman (0) napsal 06.09.2006 v 12:10

To GSX-Roll<br />
-mas recht<br />
<br />
Mam masinu a zdravím uplne vsechny.A i borci na skutrech kteri zrovna neklopí 60 stupnu zdraví.Motorkaři to jsou a jde jen o to, ze se ti proste litani na jedne ose libi.pokud zijes ve meste a jezdis spis jenom po nem a nebo se chces zatim vyjezdit a pak pridas razeni tak volis skutr.Kdyz kolem me pojede borec na fichtlu a zvedne ruku tak mu ji zvednu taky.Protoze je to proste motorka.Jinak sem jezdil i na speedfightu II a muzu rict ze sem se fakt bavil.A Jet Force ? super líbí se mi ale prostě za to ze ma jedinej kompresor musís holt neco pridat.On uz i bez toho je celkem drahej.

TESA (0) napsal 04.09.2006 v 23:11

To bych radsi neco prihodil a koupil si suzuki Sv650 ... Je pravda,ze na tom nemuzu jezdit od 16ti, ale na druhou stranu opravdu jsem ve svych 16ti letech nemel 150koliku.. a ani ted nemam..

Jarda (281) napsal 04.09.2006 v 13:52

BUBAK5: na videa se letos muzete tesit z obou vystav motocyklu - Intermot a Eicma.<br />
<br />
Videa k motocyklum budou ve vetsi mire az pristi rok, az se nakoupi lepsi videotechnika.




TOPlist