globalmoto_unor




Zlepši svou jízdu díky Silniční motoškole

Silničnímotoškola.cz pokračuje již třetí sezónou, kdy na uzavřeném okruhu s profesionálními instruktory pomáhá motorkářům zlepšit svou jízdu tak, aby byla bezpečnější a zároveň zábavnější. Vyzkoušej ji i Ty a ovládni svůj bike!

Každý, kdo kdy usedl na motorku, ví, že je nutné své jízdní schopnosti neustále zlepšovat a zejména jízda v provozu přináší různé situace a nikdo se bohužel nevyhneme ani těm krizovým. Aby se člověk na motorce cítil dobře a bezpečně, je dobré toho v sedle své motorky odjezdit co nejvíc a hlavně také trénovat.

Není tedy vůbec od věci vyrazit na uzavřený okruh se zkušenými instruktory a svou jízdu co nejvíc zdokonalit. A právě tohle nabízí Silniční motoškola, která pomáhá motorkářům zlepšit ovládání své motorky a natrénovat i krizové situace z běžného provozu. A i když to možná na první pohled nepůsobí, můžeš si zlepšit i svou sportovní jízdu a třeba si konečně zažít ten pocit „až na koleno“.
Silniční motoškola je vhodná pro jakýkoliv motocykl a nezáleží ani na tom, jak moc zkušený jezdec jsi. U nás se mohou dobře rozjezdit začínající řidiči, kteří čerstvě opustili autoškolu, na své si přijdou ale i zkušenější jezdci, kteří by svou jízdu rádi vypilovali. Hlavní prioritou je samozřejmě zlepšení reakcí účastníků na krizové situace, které vznikají v běžném provozu.

O výuku se starají ostřílení jezdci s bohatými zkušenostmi nejen z road racingových závodů. Proto dokážou pomoci každému, ať už právě v začátcích nebo při zdokonalování pokročilých. Našimi instruktory jsou Richard Sedlák, Jiří Petrla, Karel Brandtner a David Kužela z přírodních okruhů, David Coufal, který závodil na klasických okruzích a také novinář Petr Drnovský.

Motoškola je pořádána na uzavřeném závodním okruhu ve Vysokém Mýtě, který svým technickým charakterem dokonale vyhovuje naší výuce. Trať je dlouhá 1,1 km, nabízí 10 zatáček a je široká 8 – 10 m, což je ideální pro simulaci jízdy v provozu.

Výuka probíhá stylem jednodenního kurzu, který začíná v 9:00 a končí v 15:00. Den zahájí výuka v učebně a posléze se všichni přesouváme na trať, kde společně strávíme čtyři hodiny. Všichni účastníci mají poté k dispozici ještě další dvě hodiny jízdy, kdy se sami a nebo i za dozoru některého z instruktorů mohou dál zlepšovat v jízdě. Cena kurzu je 2 990 Kč.

V ceně kurzu je nejen oběd a pití v průběhu celého dne, ale během celého kurzu je u výuky přítomen profesionální fotograf, takže krom zkušeností si odneseš také hromadu skvělých fotek.

Fotogalerie z minulé motoškoly.

Po motoškole následují tříhodinové volné jízdy pro veřejnost. Za cenu 500 Kč toho na trati stihnete odjezdit opravdu hodně, navíc svou jízdu můžete opět konzultovat s našimi instruktory. Letos se ještě stále můžeš přihlásit na motoškolu, která proběhne 27. července a 23. srpna a 22. srpna budou ještě odpolední volné jízdy opět za cenu 500 Kč za tři hodiny ježdění za asistence instruktora.

Nedoplať na svou nezkušenost a vyhni se zbytečným pádům, zraněním a rozbitým motorkám. Zlepši svou jízdu na motorce a vyvaruj se budoucím nepříjemným situacím, do kterých Tě může běžný provoz dostat.

Více informací najdeš na www.silnicnimotoskola.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist