yamaha_mt09




Z aut na skútry? Ano, připravte se!

Kapitoly článku

SYM

Fiddle II 125

Bílý Fiddle II je spíše holčičí stylová záležitost - svým elegantním designem plným oblých tvarů odkazuje k ikoně všech skútrů, nezaměnitelné Vespě. Velké kulaté světlo pod malým štítkem, kulatá chromovaná zrcátka, bachratá podsedlová část, zadní nosič, nepřehlédnutelné koncové světlo – italský styl v taiwanském provedení se prostě vyvedl. Bílé linie doplňuje sedlo, rukojeti a podlaha v hnědé barvě. Jedním slovem klasika. Redakční test vám o něm řekne mnohem víc.

HD 125

Taiwanci nezapomínají ani na náročnější zákazníky, kteří hledají víc pohodlí, než může nabídnout městský dělník na malých kolech. HD 125 tak v portfoliu SYM zastupuje pohodlný stroj na 16” ráfcích, který snad nesmí chybět v nabídce žádné značky vyrábějící skútry. A jak dopadl v našem redakčním testu?

Jet 4 125

Dynamický, moderně se tvářící design, kterému přidává na agresivitě velké přední světlo a ostře řezané tvary blinkrů v krytu řidítek. Podsedlová část plynule přecházející v koncové světlo sdružené s blinkry, „racingové“ polepy a převládající kombinace bílé, černé a červené dávají tušit sportovního ducha. Podívejte se na náš redakční test.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (28x):



TOPlist