globalmoto_duben_nolan




Z aut na skútry? Ano, připravte se!

Kapitoly článku

Honda

PCX125

První skútr, vybavený systémem Stop and Go - tedy samočinným vypínáním motoru po zastavení na dobu delší než tři sekundy. K rozjezdu stačí pohnout plynovou rukojetí a motor bleskově naskočí. To ale zdaleka není všechno. Povedený design, vysoká úroveň kvality zpracování a nízká cena dělají z Hondy PCX dlouhodobě jedničku na českém trhu. Podrobnosti v našem redakčním testu.

SH125i

I přes svou štíhlou stavbu nabízí slušný cestovní komfort, ale jeho hlavní devizou jsou velká kola a tuhý podvozek. Živý, dynamický motor poskytne mnohem víc zábavy, než by se podle uhlazeného designu dalo očekávat. Nevýhodou je menší prostor pod sedlem, který je však kompenzován zadním kufrem v ceně.

Vision

Objem motoru sice úplně nanaplňuje stanovený limit, ale přesto jsme vzduchem chlazenou stodesítku do našeho přehledu zařadili. Menší rozměry řadí Vision mezi skútry vhodné hlavně do města a na kratší vzdálenosti, ale i vzrostlejším postavy se za řídítka poskládají. Argumenty pro koupi budou hlavně nízká pořizovací cena a malé provozní náklady.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (28x):



TOPlist