globalmoto_duben_nolan




Yonny Hernandez dostal na Brno přilbu LS2 v českých národních barvách

Speciální barvy a speciální designy jsou oblíbeným způsobem, jak zatraktivnit závody MotoGP. Od kompletních motocyklů přes designy závodních kombinéz až po speciální lakování helem je při zvláštních příležitostech používají týmy, výrobci i jezdci.

Svými originálními helmami je známý například Valentino Rossi, ale na letošní Velké ceně České republiky bude v přilbě se speciálním lakováním startovat pilot týmu Aspar Ducati Yonny Hernandéz, který pojede v přilbě LS2 v českých národních barvách a s českým státním znakem.

Přilba vznikla ve spolupráci českého dovozce přileb LS2, firmou ASP Group s.r.o., a španělského výrobce, kteří tak chtějí potěšit české fanoušky a diváky a zároveň poděkovat majitelům přileb LS2 za jejich přízeň.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist