journeyman_brezen




Yamaha Umbrella Girls

Vážení fanoušci motocyklového sportu a hlavně jejich krásné a pro motocyklový sport nadšené přítelkyně. Oficiální dovozce motocyklů Yamaha, časopis Motohouse a internetový portál Motorkari.cz pro vás připravili casting, který byste rozhodně neměly přehlídnout a už vůbec ne opomíjet!

Společně touto cestou totiž vyhlašujeme konkurz na „Yamaha Umbrella Girls“ pro závody superbiků v Brně...

O co půjde konkrétně?

Určitě o šanci na skutečně nevšední zážitek, k jehož prožití postačí opravdu jen tak málo... Na níže uvedenou mailovou adresu pošlete do 8. 7. několik svých aktuálních fotografií (obličeje a postavy) a info o věku, výšce, váze a mírách (včetně konfekční velikosti).

Z došlých fotografií si odborná porota, složená ze zástupců Yamaha Motor Czech, Motohouse a Motorkari cz. vybere čtveřici děvčat, kterým bude dána příležitost stát se hostem týmu Yamaha na závodech World Superbike v Brně. Tato čtyři děvčata pak budou v týdnu před závodem pozvána na konkurz a zároveň informační schůzku, která se uskuteční v centru společnosti Yamaha v Praze.

Mimo exkluzivní víkend pak bude jedné z vybraných krásek navíc nabídnuta smlouva na focení pro časopis Motohouse. A další získá možnost stát se dívkou měsíce na portálu Motorkari.cz.

Kontakt pro přihlášky: destnicky@yamaha-motor.cz
Uzávěrka pro poslání fotografií: 8. července!!!
Konkurz: čtvrtek 10. 7. 2008 v sídle společnosti Yamaha Motor Czech v Čestlicích (jižní okraj Prahy - viz pozice na mapě)
Závodní víkend: 19. 7. až 20. 7. 2008 na autodromu v Brně

Povinnosti dívek na WSBK v Brně

Sobota – Dívky se stanou hostem závodního týmu Yamaha. Čeká je profesionální fotografování v boxech a rozdávání plakátků týmu v době Pit Walk po boxové komunikaci.

Neděle – Dívky budou opět zkrášlovat Pit Walk, ovšem jejich hlavní povinností bude obsluha deštníků na roštu závodu Superbike a Supersport. Jejich služby tak očekává skutečný výkvět jezdeckého pole – Noriyuki Haga, Troy Corser, Fabien Foret a Broc Parkes.

Celý víkend – Dívky dostanou na víkend dva skútry se zkušenými řidiči, kteří je budou doprovázet v areálu brněnského závodiště.


* Funkce Umbrella Girls je čestná, neplacená. A to proto, že je tato soutěž určena hlavně holkám nadšeným pro motorky. Tedy takovým, pro které bude opravdovou radostí dostat se do zákulisí druhé nejvyšší motocyklové soutěže a ocení možnost setkat se se světovou jezdeckou elitou.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist