husqvarna_svartpilen_801_2




Yamaha R1 "Ago" Special Edition jde do dražby

Giacomo Agostini dostal od Yamahy speciální verzi YZF-R1 "Ago", ale nakonec se ji rozhodl prodat v dražbě a výtěžek věnovat na pomoc dětem s autismem.

Yamaha při příležitosti oslav 50. výročí svého vstupu do MS silničních motocyklů připravila speciální edici motocyklů "50th Anniversary Edition". Motorky poznáte především podle červeno-bílého zbarvení, které připomíná úspěšné závodní stroje uplynulých let.
Superbike YZF-R1 "50th Anniversary Edition" dostal i legendární Giacomo Agostini, 15násobný světový šampion, který má jako jediný na své motorce přidánu i závodní číslici 1 ve žlutém oválu. Pan Agostini se ale dohodl s nizozemskou organizací BV-Automotive na speciální vánoční dražbě, kde výtěžek z prodeje jeho R1 "Ago" půjde do nadace Papageno, která se zabývá pomocí dětem s autismem.
Motocykl Yamaha R1 "Ago" Special Edition je vystaven až do 24. prosince ve vstupní hale hotelu Hilton v Amsterodamu spolu s informacemi o dražbě. Během začátku vystavení Giacomo Agostini také motocykl vlastnoručně podepsal. Samotná dražba bude probíhat prostřednictvím speciální internetové stránky www.R1-Agostini.nl ve dnech od 12. února do 26. února 2012 a pro výherce aukce je připravena také helma AGV Ago Replica.

Video


Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):
Motokatalog.cz



TOPlist