journeyman_brezen




Yamaha má Black Friday, slevy jsou jen dnes a zítra

Černý pátek, to je pro většinu lidí nový mobil, počítač, lednička. Ale proč by nemohl být i v motocyklovém světě? Český dovozce značky Yamaha dnes a zítra dává slevu 15 % na oblečení a doplňky.

Máte doma „yamaháka“? Nebo jím jste sami? Tohle je určitě dobrý tip na vánoční dárek. Patnáct procent, to je pěkná slevička, která platí na veškeré originální oblečení, lifestyle doplňky a příslušenství pro motocykly Yamaha. Abychom byli úplní, akce se nevztahuje na náhradní díly a produkty Akrapovič, Gilles Tooling, Öhlins a GYTR, tak jestli jste právě zajásali, že si nazbrojíte svoji R6 nebo R1 za super peníze, nebo případně že konečně dáte dohromady tu vysypanou převodovku, tak to bohužel ne. Ale jinak je portfolio doplňků a oblečení Yamaha obrovské, takže jestli jste doteď váhali nad kufry pro Tracera nebo nad tou velkou taškou na motokrosovou výbavu, teď je ideální čas. Ale opravdu jen teď, dnes a zítra, tedy 27. a 28. listopadu.

Důležité je říct, že Yamaha na svých kolekcích spolupracuje s renomovanými značkami a jedná se o produkty kvalitní a relativně dostupné, rozhodně nečekejte, že byste připláceli desítky či stovky procent navíc jen za to, že je zde vyšité, vytištěné, vygravírované či jinak uvedené jméno japonské značky. My jsme letos v redakci vyzkoušeli pánskou bundu MT Boston, kterou pro Yamahu vyrábí Spyke. To je krátká textilka určená na skútry nebo naháče řady MT, podle nichž je pojmenovaná a vlastně i designovaná, tohle je ta Dark Side of Japan. Bunda je lehká a vzdušná, o CE chráničích na loktech a ramenech prakticky nevíte, páteřák si však musíte vzít svůj nebo dokoupit vkládací, příprava tu je. Dobré usazení na těle zajišťují pružné panely, stahování rukávů na druky a stahování v pase na sucháče. Proti chladu pomůže vyjímatelná termovložka, proti vodě membrána H2Out přímo na vnější pevné, ale na omak příjemné textilii a proti vedru tady zase jsou ventilační zipy. Mobil, peněženku a podobné nezbytnosti vložíte do dvou vnějších nebo jedné vnitřní (voděodolné) kapsy. Bunda se dělá v pánském i dámském provedení a proužky můžete mít buď oranžové jako my, nebo šedé. Standardní cenovka je 7153 Kč, dnes a zítra za ni dáte šestku.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Zdenek54 přispěl 3 Kč
Kytí přispěla 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist