globalmoto_duben_nolan




Pozvánka na druhý Yamaha den 2008 v Brně

Zúčastněte se Yamaha dne se svým vlastním motocyklem Yamaha, nebo si přijeďte vyzkoušet žhavé novinky letošního roku a další motocykly na brněnském okruhu 6. srpna 2008.

Pokud se vám líbil předchozí Yamaha den z Mostu (viz naše reportáž), máte další příležitost zúčastnit se se svou Yamahou jízd pro veřejnost ve středu 6. 8. 2008 od 9:00 do 18:00 hod.

Zváni jsou majitelé motocyklů značky YAMAHA, a to v případě, že jste

  • první majitel motocyklu Yamaha dodaného na český nebo slovenský trh prostřednictvím výhradního dovozce* a zakoupeného v autorizované prodejní síti Yamaha
  • první majitel motocyklu Yamaha staršího 3 let (do konce 2005) nedodaného na český a slovenský trh výhradním dovozcem
  • druhý a další majitel motocyklu Yamaha zakoupeného z jakýchkoliv zdrojů

Zváni jsou rovněž

  • příznivci značky Yamaha
  •  zájemci o testovací jízdu na nových modelech Yamaha 2008, ať už jsou majiteli motocyklu nebo ne.
Pro zájemce o vyzkoušení novinek letošní sezóny je připravena možnost svezení na motocyklech zapůjčených společností Yamaha Motor Czech proti složení vratné kauce 25 000,- Kč. Konkrétně se jedná o modely YZF-R6, YZF-R1, FZ1 Fazer, FZ1 ABS, FZ6 S2, FZ6 Fazer S2 a YZF-R125.

Rozjížďky budou dvacetiminutové a každý zájemce se bude moci zúčastnit maximálně tří. Pro supersportovní modely (R1, R6) budou připraveny samostatné rozjížďky, ostatní modely budou jezdit ve smíšených skupinách (R1 a R6 mohou jezdit ve všech rozjížďkách).
Kromě vlastního ježdění je pro Vás připravena i škola bezpečné jízdy na okruhu, která bude probíhat pod vedením zkušeného instruktora Pepíka "Sršně" Šilera. Bude sestávat z 60ti minutové teoretické přípravy a z jedné rozjížďky. Teoretickou část je třeba absolvovat před praktickou. První skupina zájemců absolvuje teoretickou část od 10:00 s navazující praktickou částí v 11:30, druhá skupina od 13:30 s navazující praktickou částí v 15:00. Do skupin se můžete zařadit zaškrtnutím odpovídajícího políčka v registračním formuláři. Absolvování teoretické části je podmínkou účasti v praktické části.
Pro registraci na Yamaha den navštivte prosím svého autorizovaného dealera Yamaha, který Vám sdělí podmínky registrace, vyplní registrační formulář a bude Vás informovat o dalším postupu registrace. Po odsouhlasení podmínek, potvrzení registrace a volbě Vašich jízd dostanete na Vámi uvedenou e-mailovou adresu potvrzující e-mail, jehož vytištěná kopie bude sloužit jako Váš doklad pro získání potvrzení pro vstup na okruh. Zároveň získáte i registrační kód, s jehož pomocí budete moci v případě potřeby registraci zrušit - jako laskavost vůči ostatním zájemcům jej prosím využijte v případě, že se akce nebudete moci zúčastnit.

Svou registraci z internetu musíte potvrdit na místě. Potvrzování registrací do jednotlivých rozjížděk na místě začne 6. srpna od 8:00 pro dopolední a od 13:00 pro odpolední rozjížďky a bude umožněno nejpozději do 30ti minut před zahájením rozjížďky. Včas nepotvrzené registrace budou přiděleny dalším zájemcům.

Pro účast na Yamaha dni budete potřebovat vytištěné potvrzení registrace z internetu; kopii horní části přední a zadní strany "velkého Technického průkazu", z nichž bude zřejmé číslo TP, VIN a razítko dovozce; platný řidičský průkaz; doklad o zákonném pojištění odpovědnosti; vlastní přilbu a motocyklové oblečení včetně motocyklových bot a rukavic.
Nemůžete-li přivézt s sebou kopii velkého TP, můžete se prokázat i Záruční knížkou k motocyklu, vydanou stávajícím nebo předchozím výhradním dovozcem a orazítkovanou autorizovaným dealerem značky Yamaha.

* Zda jste vlastníkem oficiálně dovezeného motocyklu zjistíte snadno podle Osvědčení o registraci vozidla II ("velký Technický průkaz"), které musí být opatřeno razítkem společnosti Yamaha Motor Czech, případně jejího předchůdce, společnosti Yama Moto Sport. Protože tento dokument bude sloužit jako Vaše vstupenka na Yamaha den, vezměte s sebou kopii horní části přední a zadní strany, z nichž bude zřejmé číslo TP, VIN a razítko dovozce. Motocykly, jejichž vlastník při registraci na místě nedoloží původ, budou vyloučeny z rozjížděk a nebudou vpuštěny na trať.

Těšíme se na Vás!

Informace o redaktorovi

Press - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist