yamaha_tenere_duben




Nový dealer Yamaha na Vrbovce

Uklidňující zprávou pro každého, komu se začalo stýskat po zrušené prodejně Mari Moto na Vrbovce, určitě bylo na začátku března opětovné otevření stánku Yamaha na stejné adrese. Jen pár metrů od původní prodejny nyní provozuje dealerství značky tří ladiček firma Y Moto Praha.

Kapitoly článku

V prostorech, kam ještě loni chodili zákazníci okukovat motocykly jiné japonské značky, vnikl přes zimu vskutku důstojný motosalón Yamaha. Však má také interiér zařízený přesně podle moderního jednotného střihu, který vyžaduje od všech nových dealerů evropská centrála japonské značky. Na plochu větší než 300 m2 se s rezervou vejdou více než čtyři desítky vystavených modelů, což představuje  kompletní modelovou řadu. Motocykly jsou přehledně seskupeny podle kategorií, takže můžete snadno porovnávat podobné modely a navíc existuje velká pravděpodobnost, že při vybírání rychle najdete s okolo stojícími zákazníky společnou řeč.
Pouze kultovní V-Max stojí samostatně ve volném prostoru, jakoby sám vytvářel svou vlastní kategorii. Některé modely jsou přítomné dokonce ve více barevných provedeních, a to už se dá považovat za opravdový zákaznický přepych. A kdo si do prodejny Y Moto Praha na Vrbovku pospíší, možná ještě stihne využít některou z jarních akčních slev, nebo doprodeje modelů 2010.
Vybrané modely lze také na místě rovnou otestovat. Na prostorném parkovišti před prodejnou stojí připraveno sedm předváděcích motocyklů, reprezentujících průřez modelovou řadou - od padesátkového skútru Jog RR až po velké cestovní enduro XT1200Z Super Tenéré. A kdyby mezi zkušebními modely zrovna chyběl ten váš vysněný, pravděpodobně to spraví rozšířená nabídka testovacích motocyklů v rámci akce Test the Best, která u dealera Y Moto Praha proběhne ve dnech 16. -18. května.
Kromě motocyklů si v prodejně můžete vybírat také z pestré nabídky ostatních produktů značky Yamaha. Y Moto Praha prodává ve Vrbovce celou modelovou řadu čtyřkolek, lodních motorů, člunů a generátorů elektrického proudu. Aby byl sortiment kompletní, nesmí chybět ani kolekce značkového oblečení Yamaha na všechny kategorie motocyklů - od dresů a kalhot na motokros, přes kožené kombinézy až po civilní trička, mikiny a bundy. Z produkce značky Yamaha pochází také řada otevřených a integrálních přileb BYE.
Samozřejmostí při prodeji motocyklu je nabídka financování, které vám prodejci na požádání spočítají a zprostředkují přímo na místě. Na výběr máte úvěr či leasing od jednoho ze tří renomovaných finančních ústavů, a přímo v prodejně můžete k novému motocyklu také rovnou sjednat také pojištění.
I když Yamaha patří mezi nejspolehlivější značky, k prodejně přesto neodmyslitelně patří servisní zázemí. I s kvalitním motocyklem je čas od času potřeba zajet na garanční prohlídku, přezutí pneumatik nebo montáž doplňkového příslušenství. V servisu Y Moto Praha bude váš jednostopý životní partner v těch nejlepších rukou – postará se o něj tým vyškolených mechaniků s dlouholetými zkušenostmi s motocykly, který má k dispozici to nejlepší vybavení.
I když zrovna o nákupu nové Yamahy neuvažujete, zastavte se někdy v nové prodejně na Vrbovce jen tak na kus řeči. Personál se vám bude ochotně věnovat a dozvíte se víc informací o chystaných akcích - třeba o připravované motoškole Ténéré Experience, která má být zaměřena na on/off styl cestování.
A ještě jedna důležitá informace. Pokud se vám nová prodejna Yamahy zalíbila natolik, že byste v ní chtěli být co nejčastěji, zkuste se ucházet o místo prodejce, na které se momentálně hledá vhodný kandidát. Stačí poslat životopis na yamaha@ymoto.cz, nebo zavolat na číslo 225 110 230.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist