husqvarna_svartpilen_801_2




Modely Yamaha Race Blu Series a barvy v roce 2014

Supersportovní střely od tří ladiček budou v příštím roce v kombinaci barev tmavě modrá a matně černá.

V návaznosti na úspěšný projekt "Race Blu Series", kdy byly barvy motocyklů inspirovány továrními speciály z MotoGP, se Yamaha rozhodla v podobném duchu pokračovat i v roce 2014.

Vedle tradičních barev by měla "z řady vyčnívat" kombinace barev tmavě modrá a matně černá, která by měla připomínat stroje z paddocku MS silničních motocyklů.
Yamaha YZF-R1
Superbike YZF-R1, vlajková loď Yamahy, se bude v roce 2014 prodávat ve třech barevných kombinacích: zmiňovaná tmavě modrá a matně černá, černá/šedá a bílá/černá s červenými doplňky.

Že se do barevných kombinací přidává i rám, je dnes už běžnou záležitostí, ale projektanti "tří ladiček" šli ještě o kousek dopředu a celek umocňuje i barevná přední vidlice a disky kol: tmavě modré, zlaté a černé.
Yamaha YZF-R6
Menší sestřička, sportovní krasavice střední třídy YZF-R6 bude v barevných kombinacích kopírovat R1.
Yamaha MT-09

Největší z novinek od Yamahy, nový naked-bike MT-09 s tříválcem o výkonu 115 koní, rozhodně nebude v provedení "Race Blu Series" (tmavě modrá a matně černá) v nabídce chybět.
Yamaha FZ8 & Fazer8, XJ6 Diversion F, XJ6 Diversion & XJ6
A šmrncovní kombinace "Race Blu Series" (tmavě modrá a matně černá) se objeví i u dalších modelů střední třídy, jako jsou naked-biky FZ8 a XJ6, a dále u menších silničních cesťáků Fazer8, Diversion F a XJ6 Diversion.

Opět se barvy promítnou na rámu, plastech, kapotážích a discích kol. Jen barevná přední vidlice zůstane výsadou supersportovních střel R6 a R1.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):
Motokatalog.cz



TOPlist