husqvarna_svartpilen_801_2




KaraOne: Nový showroom Yamaha ve Štěrboholech

Yamaha posiluje svou pozici, díky firmě KaraOne otevřela v Praze další pobočku. Přidává se tedy i východní část hlavního města a to hned v podobě jediného showroomu tří ladiček v ČR v novém firemním designu.

Kapitoly článku

Na adrese Ústřední 14/21, Praha 10 – Štěrboholy na vás čeká moderní prodejna s rodinnou atmosférou a příjemným prostředím. Číslem jedna jsou samozřejmě nové motocykly, na 200 metrech čtverečních si můžete prohlédnout dvacet vystavených skladovek. Jak je známo, s koupí nového stroje investice nekončí, ale naopak začínají, proto na prodejně vedle motorek najdete i širokou škálu doplňků a příslušenství.

Vše začíná samozřejmě značkovým oblečením Yamaha, a protože je se značkou velmi spjatý Valentino Rossi, najdete tu i jeho značku VR46, pro kterou má v Praze KaraOne výhradní zastoupení. Stejně tak to platí i u italských bot Gaerne. Kompletní nabídku oblečení doplňuje špičková holandská značka Rev´it, přilby Airoh a doplňky od značek Cellularline a Acerbis.

Majitelé Karel „Albi“ Albrecht a Radka Tůmová budou samozřejmě usilovat o to, abyste se k nim rádi vraceli. S tím by jim měl pomoct kvalitní autorizovaný servis, kde váš miláček dostane požadovanou péči. Záruční i pozáruční opravy, údržba, sezónní servis nebo výměna pneumatik, nic není problém. Prostorná dílna s nejnovějším vybavením, důkladná a pečlivá práce, originální náhradní díly a oleje Yamalube, to jsou recepty, na které KaraOne sází. V současné době můžete do konce května využít výhodných zaváděcích cen za práci, v případě potřeby není problém dohodnout odvoz vašeho stroje do servisu a zpět.

Levnější prací to ale nekončí, protože od května běží akce na příslušenství zdarma. U motorky do sto tisíc korun dostanete na doplňky 3500,-, nad sto tisíc je to 5000,- a nad tři sta tisíc dokonce 7500,-. V nové Yamaze vám vyjdou vstříc i v případě čím dál oblíbenějších demo jízd a není problém ani v případě delší zápůjčky. V nabídce půjčovny jsou stopětadvacítkové skútry NMax, Tricity, větší třístovka X-Max, enduristi si můžou půjčit WR 450F a samozřejmostí jsou i bestsellery Yamahy MT-07, MT-09 a Tracer 900.

Více informací naleznete na jejich novém webu www.yamaha-praha.cz

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 6 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • Yamaha KaraOne

    Autorizovaný prodej a servis motocyklů Yamaha. Demo jízdy i půjčovna motocyklů. Rodinná atmosféra a individuální přístup ke každému stroji i jeho majiteli. V našem showroomu v Praze-Štěrboholech si vyberete z široké nabídky skladových motocyklů a skútrů Yamaha. Další službou je půjčovna a prod...




TOPlist