yamaha_demo_tour




Výstavní horečka pokračuje v Bratislavě

Jenom pár hodin po skončení pražských výstav Motosalon a Motocykl se celý cirkus přesunul do slovenského hlavního města, kde se většina značek sešla pěkně pod jednou střechou na výstavě Motocykel 2013. Podívejte se v naší galerii, jestli mají u sousedů lepší hostesky.

Kapitoly článku

Na letošní výstavu Motocykel přihlásily všechny významné motocyklové značky a nechybí ani stánky s nejrůznějším příslušenstvím. V seznamu vystavovatelů figuruje celá řada českých firem, z nichž největší plochu zabírá například expozice společnosti MR43, která na Slovensko přivezla exkluzivní motorky značek Bimota, Breganze, Norton, Indian, Victory či Zaneta. Za zmínku ale určitě stojí také stánky firem Mitas, Recall, Touratech, Top Moto, Restless, Barracudamoto, MBW, Motozem.cz, Bonmoto, Ermax, Bluefly nebo Motohadry.cz.
Součástí výstavy Motocykel je také přehlídka tuningových motocyklů a přestaveb Customs of Slovakia, a nechybí ani doprovodný program v podobě kaskadérských vystoupení českého stuntridera Martina Krátkého a Slováka Tomáše Tótha, nebo adrenalinové ukázky umění předních slovenských trialistů. V rámci výstavy proběhne slavnostní vyhlášení ankety Motocykel roka a ocenění slovenských motocyklových soutěží s názvem Večer Majstrov. Návštevníci si mohou otestovat e-skútry v novém testovacím centru a během víkendu na volné ploše proběhne Skuter Cup, kde kromě ukázky závodních jízd bude připraveno i testování skútrů a minibiků.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist