globalmoto_duben_nolan




Výstava se přesunula do Bratislavy

Týden po našich veletrzích Motosalon a Motocykl čeká výstavní víkend slovenskou metropoli. Všechny exponáty už byly připraveny na svých místech včera, kdy byl Motocykel oficiálně zahájen. Posuďte sami, která z bývalých federativních republik má dvacet let po rozvodu lepší výstavu.

Český návštěvník si už pomalu zvykl na absurdní situaci dvou výstav v jednom termínu, a  pokud náhodou zavítá na bratislavský Motocykel, musí si v první chvíli připadat jako na jiné planetě. Plocha o velikosti 12 000 metrů čtverečních, vyhrazená motorkám na výstavišti Incheba (ano, stejná firma pořádá pražský Motocykl), je sice o něco menší než pavilon P v Brně, ale zato se na ni poskládaly svorně všechny významné motocyklové značky.

Slovenský motocyklový trh je podstatně menší než ten náš, a tomu také odpovídá velikost jednotlivých expozic. Řada z nich je ale velmi podobná těm, které jsme měli možnost vidět před týdnem u nás - jde vlastně o zmenšené kopie. Některé stánky můžeme Slovákům dokonce závidět. Při prohlížení fotogalerie uvidíte sami, co nabízí Motocykel navíc oproti českým výstavám. No, a hostesky Slovensku taky rozhodně nedělají žádnou ostudu.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):



TOPlist