globalmoto_duben_nolan




Výstava Motocykl zahájena

Oficiální zahájení 13. ročníku výstavy Motocykl pro veřejnost potvrdilo neoficiální úvahy o tom, že letošní výstava bude v Holešovicích pořádána naposledy. Pavel Tunkl, tajemník Svazu dovozců automobilů, potvrdil přesun příštího ročníku na jiné výstaviště a jinou pořadatelskou organizaci BVV. V budoucnosti se bude vždy po roce střídat Brno a Praha, což je asi optimální řešení, které uspokojí české i moravské motorkáře.


Ale zpět k letošní výstavě - i přes neúčast některých významných motocyklových značek toho zde je k vidění opravdu hodně. Tuny příslušenství, doplňků, služeb a organizací spolehlivě zaplnily všechny výstavní pavilony a první zástupy návštěvníků naznačují, že i letos se dá očekávat stabilně vysoká návštěvnost. Pokud se také přijdete podívat, zastavte se omrknout závodní quad Oldy Bražiny na našem stánku v Malé sportovní hale, bohužel závodní Yamaha Martina Macka se zdržela na výstavě ve Frankfurtu a bude na našem stánku až v sobotu.
Během výstavy přineseme několik reportáží a fotogalerií toho nejzajímavějšího, co na výstavišti potkáme. Pochvalu si určitě zaslouží Honda. Jejího tradičního místa v levém křídle Průmyslového paláce se podzimí požár nijak nedotkl, takže jako jediná z japonských značek zachovala svoji obvyklou velkou expozici. Na velké ploše tak najdete nejen všechny nové modely 2009, ale komplet všechny nabízené modely na českém trhu, ty hlavní stroje hned v několika provedeních. Mě osobně hodně oslovily letošní nové barvy, které řadu nejprodávanějších modelů oblékly do klasické bílé, v případě šestky Hornetu doplněné červenými linkami.


Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist