globalmoto_duben_nolan




Victory Magnum X1

Ohulit repráky a vyrazit na cestu. Na americkém srazu Daytona byl představen nový model Victory Magnum X1, který charakterizuje především výkonný audio systém.

Kapitoly článku

Nový model přichází s deseti reproduktory o síle 200W. Dle výrobce jde až o čtyřikrát silnější - hlasitější systém než na modelu Cross-country a dvakrát než na modelu Magnum, ze kterého tento mastodont vychází.
Jak správně tušíte, žádné velké technické změny se nekonají. Motocykl pohání starý dobrý motor Freedom 106 V-twin spřáhnutý se šestistupňovou převodovkou a sekundárním pohonem ve formě řemenu. Suchá hmotnost je nekompromisní a to 345 kilogramů, které nesou přední jednadvaceti- a zadní šestnáctipalcové kolo. 
Novinky se tak týkají pouze repráků, lakování a nových hliníkových ráfků, které jsou dle výrobce lehčí, pevnější a jsou z jednoho kusu. X1 má taky nový přední tónovaný LEDkový světlomet, jehož rozsvícením rozjedete velkou show, ale hlavně taky svítí až o 74 procent více než dosavadní boss mezi světlomety na modelu Cross-country.
DNA motocyklu Magnum tedy zůstává i zde. Ve Spojených státech je cena o proti základnímu modelu o 2 500 USD více, což je celkem dost. Barevná varianta je pouze jedna a ta v originále zní Electric Red.

Informace o redaktorovi

Tomáš Procházka - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Motokatalog.cz



TOPlist