husqvarna_svartpilen_801_2




Nový Victory Magnum

Ne, tenhle článek nebude o zmrzlině nebo o zbrani. Americká značka Victory si název Magnum vypůjčila pro svůj nový bagger, postavený na základě modelu Cross Country. Ten byl představen společně s dalšími novinkami koncernu Polaris, tedy novým Indianem Roadmasterem a tříkolkou Slingshot

Magnum je nový „bagger“, který dostal 21" přední lité kolo (Black Roulette), to je o 3 palce větší než ve verzi Cross Country, ze kterého vychází. Aby byl dosažen ten správný „custom“ vzhled, byla zadní část snížena zhruba o 2,5 cm, tím se nově tvarované sedlo dostalo na úroveň 60,8 cm nad zemí, to je podle výrobce nejníže ve své třídě.
Ve výbavě je v základu 100 wattový systém, který disponuje 6ti reproduktory, ten je na přání možné doplnit dalšími repro po stranách. Standardně je k dispozici ABS a tempovat. Vpředu najdeme tónované krátké plexisklo a LED reflektor. Za příplatek je možné také pořídit střední nebo vysoká řídítka „apehanger“, případně výraznější laděný výfuk.
Design doplňují čtyři barevné kombinace, které sjednocují vzhled motorky včetně detailů jako například závěsy brašen, uchycení předního/zadního světla a přístrojovou desku. Motor je osvědčený Victory Freedom V-Twin s přímým vstřikem paliva o objemu 1 731 ccm a točivým momentem 143,7 Nm se 6ti stupňovou převodovkou.
Cena v USA začíná na 21 999 USD a drží se zhruba na stejné úrovni jako konkurent od H-D model Street Glide. Firma Polaris, která vlastní značky Victory a Indian také oznámila, že o víkendu bude představen nový Indian Scout.

Oficiální video


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Oliver Trembač - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):
Motokatalog.cz



TOPlist