husqvarna_svartpilen_801_2




Victory Vision

Americká značka Victory představila nový cestovní model s motorem v-twin s názvem Victory Vision. Označení Vision má znamenat „vizi“ do budoucnosti. Nabízí se o všem také další výklad - halucinační „vidiny“ konstruktérů po požití nějaké nelegální chemické látky. Celý motocykl je opravdu všechno jiné než tradiční cruiser.

Faktem však je, že se designérům podařilo velmi zajímavě provázat myšlenku véčkových cruiserů a cestovního pojetí. Velký motor Victory Freedom chlazený vzduchem a olejem, zatím s neurčeným zdvihovým objemem bude přenášet výkon na silnici pomocí šestistupňové převodovky a bezúdržbového řemenu.


Objem nádrže 23 litrů naznačuje, že to s cestováním myslí opravdu vážně. Potvrzují to i objemné integrované kufry s celkovým objemem 110 litrů a spousta dalších funkcí, jako je MP3 přehrávač, elektrické nastavení plexištítu, vyhřívání sedla, ABS a zabudovaná navigace. V segmentu cruiserů se hodně dá i na výšku sedla - a Vision nabídne 67 cm a prý se tak dostane před své konkurenty.


Victory Vision bude nabízen ve dvou verzích: Vision Street a Vision Tour. V obou případech jde o ryzí cesťáky, Tour však bude více zaměřený na cesty se spolujezdcem, Street bude spíše pro osamělé vlky amerických highways.

Prezentační video


Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist