yamaha_demo_tour




Vespa World Days

Pod označením “Vespa World Days” proběhne ve slunné Itálii koncem dubna velké setkání všech majitelů legendární italské značky Vespa.

Hlavní program setkání se bude odehrávat v městečku Cefalù nedaleko Palerma na Sicílii v termínu od 24. do 27. dubna. Tato pro opravdové příznivce značky víceméně povinná akce je organizována pod záštitou starosty provincie Palermo Francesca Mussotto a pánů Paola Gagliardo a Giuseppe Guercio z Piaggio Group.  Celou akci bude zastřešovat italská společnost Stratos DMC (cestovní agentura) a kluby Vespa z celé itálie a světa pod záštitou výrobce.      


Celá akce počítá s velkým počtem fanoušků a tomu je přizpůsoben náležitě i program. Kromě velké slávy pro majitele a příznivce značky, organizítor slibuje například expozici historických modelů z musea v Pontedera, výlety na zajímavá přírodní i historická místa a samozřejmě bohatý doprovodný program. Více informací najdete na oficiálních stránkách akce www.vespaworlddays.com (tel:+390917302995). Mimo jiné, je to i příležitost, jak strávit v jižní Itálii pár jistě zajímavých jarních dní. 


Mapa: http://maps.google.com/maps?f=q&hl=cs&geocode=&q=Cefal%C3%B9&ie=UTF8&ll=38.039516,14.021933&spn=1.620171,3.652954&z=9&om=0

Informace o redaktorovi

Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist