yamaha_demo_tour




Vánoce 2005

Všichni známe předvánoční infarktové stavy. Nikde se nedá pořádně jezdit, do garáže nabalení chodí okounět ti, co nemohou mašině zatopit. A ti šťastnější z nás si cídí svého oře přímo v obývacím pokoji.

Každý si alespoň trochu „vrkne“ a je mu lépe. Kdo by si nechtěl alespoň trošku svou oblíbenou značku připomenout, třeba při sledování záznamů či jiných přenosů z jižnějších krajů? Tak třeba si pouštíte video z dovolené či projížďky, fotky taky nejsou k zahození a ti otrlejší používají na pánských WC horký proud vzduchu z vysoušeče, jako náhradu léta při vrčení a kroucení pravým zápěstím.


Navíc někteří by svého miláčka nejraději láskou „sežrali“. Našel jsem jednu motorkářku, která to dotáhla snad k dokonalosti. Daniela je šikula a co by pro své oblíbence neudělala. Letos opravdu podala výkon a nabídla mi větší výběr značek. Je libo Kawu, Sůzu, Yamažku či Hondici? Nebo i to co je potřeba k oblékání? Co takhle Alpinestar, Dainese?


Všechno co člověka napadne jde provést. Jen je potřeba nápad a alespoň trochu šikovné tlapky. Bohužel na tohle jsem levej a jediné co mi jde, je tyhle dobroty likvidovat. Můžu vřele doporučit, perníčky nebo linecky nerozlišuji. Pokud je to "k sežrání“, nemám nejmenší zábrany. Poslední co mě napadlo je použít šachovnici a místo figurek použít svou oblíbenou značku na pečivu. Protivník bude mít také svou a ať jsou to šachy či dáma, půjde jistě o plně uspokojující hru s nacpaným vítězem. Ovšem nic se nemá přehánět, tak ať se na jaře do těch hadrů vejdem…


Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Marek Hrodek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist