yamaha_demo_tour




Vangelas má nastavitelné vidlice pro všechny typy motorek

Máte pocit, že přední vidlice vaší motorky zaostává za vašimi jezdeckými schopnostmi? Trápí vás ponořování předku při prudkém brzdění, stabilita v přímém směru nebo přesnost řízení v zatáčkách? Řešením je výměna vnitřností vidlic za kvalitnější. Takovou službu nabízí brněnská firma Vangelas Corporation, jejíž dlouholeté zkušeností ze závodního prostředí jsou zárukou maximální spokojenosti.

Kartridžové sady značky Andreani jsou k dispozici pro celou škálu modelů - od nízkoobjemových sportovních motorek přes cestovní endura, naháče a klasické motocykly až po cruisery značky Harley-Davidson nebo skútry. Společnost Andreani při jejich vývoji využila dlouholetých zkušeností ze závodní dráhy, přičemž sady pro sportovní motocykly vznikaly přímo na základě zpětné vazby ze seriálu European Junior Cup. Největší výhodou těchto setů je možnost individuálního nastavení útlumu stlačení, útlumu odskoku a předpětí pružiny, a tím pádem větší kontrola nad funkcí vidlic. Součástí sady jsou i pružiny, dodávané v požadované tuhosti podle váhy jezdce.

Autorizovaným dovozcem a cerfikovaným servisním centrem kartridžových kitů Andreani je brněnská firma Vangelas Racing, která prodává všechny sady z aktuální nabídky, a s velkou pravděpodobností u ní seženete i sadu pro váš motocykI. Kartridžové kity Andreani jsou určeny všem jezdcům, kteří chtějí jezdit bezpečně po silnici nebo zažít vzrušení na okruhu. Jednotná cena je 15 900 Kč vč. DPH za sadu.

Podrobnější informace můžete získat z přiložených prezentací:

Související firma
  • VANGELAS Corporation

    • Servis tlumiců a podvozků, nastavení a optimalizace, tuning podvozku, prodej. • Öhlins - officiální servis a prodej • Mupo - officiální servis a prodej • Bitubo - officiální servis a prodej • ANDREANI Group - officiální servis a prodej Naše firma je prvním oficiálně certifikovaným servisní...




TOPlist