globalmoto_duben_nolan




V Bratislavě odstartovala výstava Motocykel

Ve čtvrtek se brány areálu Incheba Expo Bratislava poprvé otevřely návštěvníkům jedenáctého ročníku výstavy motocyklů, tříkolek, čtyřkolek, skútrů, motopříslušenství, oblečení a služeb pro motocyklisty.

Kapitoly článku

Na rozdíl od českých stačí slovenským příznivcům jedné stopy  navštívit jen jednu výstavu, aby si mohli prohlédnout expozice všech významných motocyklových značek pěkně pod jednou střechou.
Neodmyslitelnou součástí mezinárodní výstavy Motocykel  je také bohatý doprovodný program. Odborná porota během výstavy udělí tituly vítězům ankety Motocykel roka, a v soutěži Indoor Incheba Trial Cup si svoje akrobatické schopnosti změří nadaní trialisté ze Slovenska i ze zahraničí. Návštěvníci se už tradičně mohou tešit na testovací jízdy, autogramiády, kaskadérská vystoupení nebo produkci rockových skupin. Souběžně s výstavou Motocykel probíhá v areálu Incheby ještě 8. ročník mezinárodní výstavy lodí Boat Show a premiéra výstavy jízdních kol a příslušentví Cyklo Show.
Výstava Motocykel trvá do 20.3.2011. Otevřeno je každý den od 9:00 do 19:00 kromě neděle, kdy se končí o dvě hodiny dřív. Ve fotogalerii můžete porovnat, nakolik je slovenská výstava motocyklů podobná těm našim.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist