globalmoto_duben_nolan




Úpravy Uralu pro rok 2018

S přicházejícími Vánocemi vyvstává otázka, jak že to vlastně ten Ježíšek cestuje, když to všechno zvládne. Nebudeme se tady pouštět do větších spekulací, vysvětlení necháme na každém z vás. Santa Claus cestuje na saních tažených soby, to je jasné. A co Děda Mráz? Ten bude letos podle nás na zasněžených pláních řádit na některém z inovovaných Uralů.

Kapitoly článku

I značce s desítky let starým základem se nevyhne vývoj a inovace, i když ty odpovídají její filozofii a historii. Nečekejte proto nic radikálního. Stále jde o nabídku pěti provedení motocyklu s postranním vozíkem poháněným dvouventilovým vzduchem chlazeným boxerem s kardanem, převodovkou se zpátečkou a v modelech Sportsman a Ranger s náhonem kola sajdkáry.

U všech provedení se v příštím roce dočkáte nového hydraulicko-plynového tlumiče řízení a nových barevných provedení. Úpravy prodělalo sedlo v postranním vozíku, nyní nabízející ergonomické tvarování. Pod ním vznikl nový úložný prostor.

Zatímco světu motocyklů vládnou TFT panely, Ural pochopitelně sází na analogovou klasiku, nyní doplněnou digitálním displejem a vestavěnými kontrolkami. Úprav se dočkala parkovací brzda umístěná přímo na řídítkách.

Posledními novinkami roku 2018 jsou nová sedla. Pro modely cT a T TWD je to nové pohodlnější 2/3 sedlo řidiče, modely Tourist, Sportsman a Ranger nabídnou ještě víc pohodlí díky novému pružinovému sedlu. Spolujezdec, sedící za řidičem, bude trávit svůj čas na samostatném odnímatelném sedle, pod kterým se skrývá nosič montovaný na zadním blatníku.

Pakliže by vám to bylo málo, můžete si vybírat z rozsáhlého katalogu doplňků a příslušenství, případně si svého Urala objednat v nestandartním provedení. Je možné volit jinou barvu, dvoubarevné či dokonce tříbarevné provedení, můžete si objednat metalízu, lesklým nebo matným lak. Možné je dokonce objednat motorku s černým motorem, převodovkou a kardanem.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 5 Kč od 5 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
puffybodie přispěl 1 Kč
masi přispěl 1 Kč
Lactipo přispěl 1 Kč
Milan1963 přispěl 1 Kč
IvoK přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (18x):



TOPlist