journeyman_brezen




Udělejte si ze svého cendura dakarský speciál

Volání dálek, dobrodružství, offroadové ježdění. K tomu všemu lákají velká cestovní endura, nezřídka kdy inspirovaná nejtěžším terénním závodem světa. A přesto, že se většina z nich do pravého terénu nepodívá, nabízí spousta firem další úpravy, které z nich udělají ještě větší rallye speciál. Jednou z cest jsou atraktivní polepy kapot.

Kapitoly článku

Ty můžete sehnat na stránce rubberdust.com, kde nejdete polepy pro vybrané stroje. Krom toho, že si už můžete předobjednat polepy na koncept Yamaha T7, musíme vypíchnout set na BMW R 1200GS. Díky němu se vaše GSo promění v moderní repliku BMW Gastona Rahiera, stroje, který v roce 1985 vyhrál slavnou dakarskou rallye. Tyhle barvy bavoráku sluší, ale připravte se, že to nebude jen o nalepení pár samolepek. Součástí balíčku je totiž podrobný návod k přelakování motorky, a pokud budete chtít stoprocentní výsledek, budete muset zainvestovat také do jiného sedla.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Lakovnu budete muset navštívit i se svojí Afrikou, pokud budete chtít parádní repliku v barvách Repsolu. Tyhle barvy sluší snad každé Hondě a cestovní enduro není výjimkou.

Stejně tak je vybavený set, který udělá z vaší CRF 1000L vítězný dakarský speciál z roku 1989. Tedy obrazně řečeno. Barvy Rothmans měl v tom roce na své Hondě NXR 800V Gilles Lalay a rozhodně neudělají ostudu ani na nové Africe.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Výrobce uvádí kvalitní zpracování a vysokou odolnost, na stránkách najdete i jiné designy, kterými se můžete inspirovat při úpravách svého miláčka.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 9 Kč od 9 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Martin2705 přispěl 1 Kč
masi přispěl 1 Kč
Clint. přispěl 1 Kč
rastaspooky přispěl 1 Kč
gerrik přispěl 1 Kč
Ewry přispěl 1 Kč
cabaxjr přispěl 1 Kč
Barbucha12 přispěl 1 Kč
zmulin přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist