globalmoto_duben_nolan




Učební obor Motomechanik a Diagnostik motocyklů

Jste stále na vážkách čemu se nadále v životě věnovat a motorky jsou vaše srdeční záležitost? Pak je tu stále možnost přihlásit se na učební obor Mechanik jednostopých vozidel nebo na nástavbové studium Diagnostik motocyklů na Integrované střední škole automobilní v Brně. Učební obor je tříletý a je určen absolventům základních škol.

Žákům, kteří mají již dokončené středoškolské vzdělání v automobilních nebo strojírenských oborech, a motorky je natolik baví, že se rozhodli se jim nadále věnovat, umožňujeme nastoupit rovnou do druhého ročníku.

Nástavbové studium Diagnostik motocyklů je určeno pro absolventy učebních auto/moto oborů a je zakončeno po dvou letech maturitní zkouškou. Zde se věnujeme detailněji diagnsotice jak mechanické, tak především stále více se rozšiřujícím elektro komponentům motocyklů.

Škola je vybavena moderním zařízením, velkou škálou nářadí a přípravků určených speciálně pro opravy a diagnostiku motocyklů jako je měření rámů, zkušebna výkonu, přístroje pro sérivou diagostiku různých výrobců, osciloskopy, signální rekordéry a datarekordéry. To vše probíhá na široké škále moderních motocyklů. Výukou v oboru motocyklů se zabýváme více jak 10 let a jsme tak nejdéle působící školou s tímto zaměřením v ČR.

Přihlášky je možné podávat do 15.března. V případě dotazů ke studiu nás kontaktujte.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):



TOPlist