globalmoto_duben_nolan




Triumph představí na Motodays hned několik novinek

Triumph se zúčastní výstavy Motodays 2013 konané 7. až 10. března v Římě, aby tam italským zájemcům představil nový model Tiger Sport 1050 a limitované edice modelů Bonneville a Speed Triple.

Všechny pohledy budou samozřejmě zaměřeny na model Tiger Sport, novou verzi modelu Tiger SE 1050, která se dostane do prodeje koncem března. Nový přírůstek do rodiny Triumph Adventure by měl zaujmout především skvělou ovladatelností a vyvážením díky nové jednostranné kyvné vidlici. Motocykl má o 10 koní a 6 Nm více než jeho předchůdce. Pohodlná pozice při řízení a nízko posazené sedlo dělají z Tigeru Sport skvělého společníka při cestování.

Tiger Sport bude nepochybně hvězdou stánku Triumphu, ale limitované edice modelu Bonneville určitě také nezůstanou bez povšimnutí. První z nich se pochlubí kombinací brusinkově červeného rámu s matně černými detaily, která působí zajímavým dojmem. Vyrobeno bude pouze 50 kusů pro italský trh a první kousky budou majitelům doručeny v březnu.
Pokud by tento motocykl nebyl pro někoho dost exkluzivní, představí Triumph také model Bonneville T100 s jeho nezaměnitelnými paprskovými koly. Stroj zdobí světle šedý lak se stříbrnými detaily. Model je určen opět pouze pro italský trh a bude vyrobeno také pouze 50 kusů. Na výstavě se objeví i speciální edice modelu Speed Triple, která bude mít rám a kyvnou vidlici lakovanou v netradiční modré barvě.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist