yamaha_demo_tour




Spy photos: Triumph Trophy a Street Triple

Špionážním fotografům se podařil pořádný úlovek: zachytili nový Triumph Trophy a menší Street Triple úplně bez maskování. Představení obou modelů se zřejmě dočkáme na podzim letošního roku.

Triumph Trophy 1200 (2013)

Vedení Triumphu poskládalo velký, kapalinou chlazený tříválec o objemu 1 215 ccm. Výkon motoru je 137 koní a točivý moment 121 Nm. Agregát byl představen na podzim v motocyklu Triumph Tiger Explorer, což je přímý konkurent pro BMW R 1200 GS.
Zdá se, že pánové z Hinckley s novou pohonnou jednotkou chtějí bavorské značce ukousnout další kus zákazníků. Špionážním fotografům se podařilo zachytit nový cesťák Triumph Trophy 1200 (2013) úplně bez maskování. A z tvarů, rozložení motocyklu a motoru je jasné, že Trophy bude konkurovat cestovnímu korábu R 1200 RT. Představení se dočkáme zřejmě již letos na podzim na některé z mezinárodních výstav.

Triumph Street Triple (2013)

Špionážním fotografům se podařilo vyfotit testovaný prototyp nové generace Triumphu Street Triple. Designově se menší naked bike opírá o svého většího sourozence, Speed Triple. Změny jsou patrné na masce, nádrži, rámu, sedle, zadní části, výfuku pod motocyklem atd.



Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist