yamaha_demo_tour




První Triumphy 2018 přijíždí

Britská značka už pomalu začíná směřovat pozornost k příští sezóně. Ne že by snad ještě před prázdninami vytáhla na světlo nějaký přísně utajovaný revoluční model - ty si jistě šetří na podzimní výstavu v Miláně - ale zaujala novými barvami některých svých klasiků.

Triumph zatím představil nové kombinace tří stávajících modelů. Bonneville Bobber se pro příští modelový rok oblékne do dvoubarevného schématu, jehož český překlad zní "Brusinková červeň / polární stříbro". Kromě této pohledné kombinace zůstanou v nabídce i letošní barvy; černá, zeleno-stříbrná, červená a šedá, takže na výběr bude celkem pět barevných variant.

U modelu Thruxton se přestane vyrábět provedení v ďábelsky červené barvě, kterou nahradí jiný odstín zvaný Korisi Red. Křišťálově bílý Thruxton bude rovněž k mání jenom v modelovém roce 2017, a od příští sezóny místo něj přijde do prodeje odstín Pure White. Změny jsou v tomto případě skutečně decentní.

Zato Bonneville T120 dostane fungl nový lak v odstínu hliníku - Aluminium Silver  - a rozloučí se s barvou rozžhavenou do červena - odstínem Cinder Red. Černo-bílou kombinaci pak nahradí jiné dvoubarevné schéma Competition Green/Fusion White.

Poslední oznámenou změnou je nová křišťálově bílá barva s novými polepy pro model Street Twin, ktera nastupuje místo černé Phantom Black. Všechny nové barvy se mají objevit na trhu v červnu letošního roku.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist