globalmoto_duben_nolan




Výstava Motocykl bez Suzuki

Suzuki právě oznámila svoji neúčast na výstavě kvůli problémům s konstrukcí své expozice v náhradní montované hale na místě shořelého křídla Průmyslového paláce.

Vyjádření společnosti Suzuki Motor Czech s.r.o. k neúčasti na výstavě Motocykl 2009
Navzdory skutečnosti, že se v poslední době v tisku objevily informace o neúčasti některých tradičních značek na výstavě Motocykl 2009, Suzuki i přes nepříznivé podmínky vzniklé požárem Průmyslového paláce svoji účast nadále pečlivě připravovala. Výstavy se pravidelně účastnila od jejího vzniku a svým fanouškům a zákazníkům chtěla i přes ztíženou situaci na výstavišti předvést nabídku svých motocyklů v plné šíři.

Bohužel počátkem února pořadatel výstavy Motocykl 2009 přišel se zcela novými požadavky na způsob konstrukce a materiální provedení výstavní expozice. Přesto, že plně chápeme vznik těchto nových zásadních požadavků jako důsledek proběhlého požáru, termín jejich nepochopitelně pozdního předložení již neumožnil zabezpečit konstrukční a výrobní realizaci nové expozice a ta stávající nově vzniklým požadavkům nevyhověla.

I přes intenzivní zájem Suzuki Motor Czech s.r.o. dospět v průběhu třítýdenních jednání s organizátorem výstavy k řešení umožňujícímu účast na letošním ročníku výstavy Motocykl, nebyla tato snaha vzhledem k právní složitosti celé situace a postoji organizátora úspěšná. Příznivcům značky Suzuki se omlouváme a naši neúčast na výstavě Motocykl vynahradíme jinými zajímavými akcemi, během nichž se budou moci seznámit s našimi motocykly včetně novinek přímo za jízdy. Informace zveřejníme průběžně v motocyklových médiích a na našich webových stránkách www.suzuki.cz.
Junichi Kato
managing director
Suzuki Motor Czech s.r.o.

Ing. Václav Lula
general manager
Suzuki Motor Czech s.r.o.



TOPlist