husqvarna_svartpilen_801_2




Miláno 2008 - Suzuki GSF650/650S Bandit

Suzuki si pro nás na italské Miláno schovala novinku v podobě nového Bandita 650/650S.

Kapitoly článku

Bandit je u této značky rodinným stříbrem, která je v produkci od roku 1991. Novinka je na první pohled o nové tváři. Nahatá verze upoutá především nově tvarovaným předním světlometem, inspirovaným modelem Gladius představeným před měsícem na Intermotu. Zároveň je nový bandita doplněn o nové budíky s větším zastoupením digitálního panelu. Úprav dostál i boční krycí plast u nádrže, který je nyní tvarově i aerodynamicky pozměněn.
Vzhledově je samozřejmě nová i polokapotovaná S verze, jak je patrné z přiložených fotografií. V minulosti si majitelé stěžovali, že vzniklý prostor v kapotáži, by bylo dobré využít pro odkládací prostor. Jak je patrné u nové verze, výrobce si bere naše připomínky k srdci. Nový Bandit 650S, tak dostal nově dvě schránky na drobnosti. Tvarově pozměněna byla rovněž zpětná zrcátka.
V rámci expozice jsme zde viděli i zajímavé pokusy na téma univerzálního modelu Van Van 125. K vidění tak byly zajímavé verze v plážovém provedení, či opravdu odvážné přírodní variace na téma slunečnice a piknik.
V expozici nás rovněž upoutala nabídka lodních motorů, či koncept maxiskútru pod označením Gemma. Zajímavá byla také sportovní expozice značky, kde kromě motocyklů ze závodů MotoGP a WSBK byla k vidění upravená sportovní verze maxi-skútru Burgman 650.

Informace o redaktorovi

Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist