yamaha_demo_tour




Server Motorkáři.cz rozšiřuje svůj tým

Hledáme nového redaktora a inzertního manažera na plný úvazek, který by rozšířil náš tým v Praze.

Pozice redaktora

Co nabízíme

Nabízíme hlavně zajímavou práci v oblasti motorek, která není nudná a jednotvárná. Úkolem redaktora je připravovat nové články a témata pro každodenní chod portálu. Bude mít za úkol aktivně vyhledávat novinky a nové témata pro články, testovat motocykly a další příslušenství, komunikovat s externími autory, bude v kontaktu se čtenáři a firmami.

Co požadujeme

V prvé řadě požadujeme zapálení pro věc. Motorky vás prostě musí bavit. Potom musíte umět velmi dobře psát – správná čeština a poutavý styl psaní je důležitý, stejně tak i orientace v motocyklovém oboru a předchozí zkušenosti s motocykly. Je třeba se pořád učit a sledovat, co se kolem děje nového. Samozřejmou podmínkou je práce s počítačem na pokročilé uživatelské úrovni, řidičský průkaz skupiny A+B a věk minimálně 21 let. Redaktor by měl být schopen bez problémů porozumět anglicky psanému textu – bude to potřebovat.

Naše redakce sídlí v Praze, kde je také pracovní místo redaktora.

Napište nám

Jestliže by vás bavilo pracovat pro web Motorkáři.cz a myslíte si, že splňujete výše uvedené podmínky, napište e-mail na adresu jarda@motorkari.cz a do předmětu zprávy napište „Redaktor“. V e-mailu uveďte, proč byste tuto práci chtěli dělat, případně napište, proč si myslíte, že bychom měli vybrat právě vás, kdyby se vám líbilo začít a další podobné věci, které se do žádostí o pracovní poměr uvádějí. K e-mailu přiložte strukturovaný životopis a velmi pomohou ukázky článků, které jste už někde publikovali.

Pokud jste žádný článek ještě nikde nepublikovali, můžete si vybrat jedno z následujících témat, které přiložíte (není však podmínkou):

  • Článek o novém motocyklovém modelu. Obsahem článku může být třeba nedávno představený nový model a kompletní informace o něm. Velikosti cca 1x A4.
  • Zkušenosti s vaším motocyklem. Článek o velikosti cca 2x A4 by měl informovat o vašich nasbíraných zkušenostech s motocyklem, který vlastníte nebo jste vlastnili.
  • Volný článek. Případně jiný zajímavý článek na volné téma z oblasti motocyklů a příslušenství. Nabízí se třeba historie modelové řady BMW GS apod.


Z došlých emailů vybereme zájemce, které následně pozveme na ústní pohovor. Všechny budeme kontaktovat emailem do 10.9.2010.



Pozice inzertního manažera

Co nabízíme

Hledáme vhodnou kandidátku nebo kandidáta, který by udržoval naši stávající klientelu v motocyklové oblasti a aktivně ji rozšiřoval. Vaše práce bude spočívat v prezentaci našeho serveru motocyklovým firmám, v přípravě rozhovorů a dalších článků. Budete se podílet také na přípravě reklamních kampaní klientů, budete komunikovat s grafiky ohledně bannerů či dále se podílet na obchodních aktivitách serveru Motorkáři.cz a Quadmania.cz. Nabízíme flexibilní práci v motocyklovém a čtyřkolkovém oboru, nadstandardní měsíční ohodnocení dle výsledků, firemní telefon, rozmanitou skladbu práce a další redakční výhody.

Co požadujeme

Chuť pracovat pro největší motocyklový portál v ČR a aktivně komunikovat s jeho klienty. Schopnost vést obchodní jednání a následně připravit pro klienta nabídku. Samozřejmou podmínkou je práce s počítačem na pokročilé uživatelské úrovni, řidičský průkaz skupiny B a věk minimálně 21 let.

Napište nám

Jestliže by vás bavilo pracovat pro web Motorkáři.cz a myslíte si, že splňujete výše uvedené podmínky, napište e-mail na adresu jarda@motorkari.cz a do předmětu zprávy napište „Inzertní manažer“. V e-mailu uveďte, proč byste tuto práci chtěli dělat, případně napište, proč si myslíte, že bychom měli vybrat právě vás, kdy by se vám líbilo začít a další podobné věci, které se do žádostí o pracovní poměr uvádějí. K e-mailu přiložte také strukturovaný životopis.
Z došlých emailů vybereme zájemce, které následně pozveme na ústní pohovor. Všechny budeme kontaktovat emailem do 10.9.2010.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)




TOPlist