globalmoto_duben_nolan




Nové brýle Scott Prospect

Milovníkům off-roadu jistě není třeba značku Scott blíže představovat. Na trhu s vybavením nejen pro bahňáky už funguje pěknou řádku let, a patří mezi absolutní světovou špičku. Teď však přichází s průlomovým modelem motokrosových brýlí, které doslova změní váš pohled na svět. A jedny s námi dokonce můžete vyhrát!

Brýle Scott Prospect odstartovaly novou kapitolu v historii značky. Zúročením 45 let zkušeností posouvá Scott hranice vnímání, co do šíře zorného pole, pohodlí a osazení skla. Nový systém uzamčení skla nejenže zvyšuje odolnost vůči nárazu, ale dokáže udržet sklo v rámečku, bez ohledu na to, jak divoká bude vaše jízda. Progresivní vzhled, masivní výzor a chytré zpracování umožňují jízdu za jakýchkoliv povětrnostních podmínek.

Brýle Scott Prospect jsou kompatibilní s převíjecím systémem Scott WFS 50. Před lety nastavil Scott standardy v technologiích převíjecích systému Roll Off. Do sezóny 2017 vstupuje značka s brusu novým, vyladěným převíjecím systémem, který znovu definuje standardy pro tuto kategorii produktů.

Níže posazený nos brýlí umožňuje instalaci 50mm filmu a spolu s flexibilními úchyty přispívá k velmi dobrému vzhledu bez ohledu na nainstalovaný převíjecí systém roll off. Nová technologie osazení kanystrů nevyžaduje k instalaci jakékoliv nářadí. Kanystry lze osadit přímo na čepy skel, což činí jejich instalaci snadnější a rychlejší. Je tak mnohem rychlejší přezbrojit z roll off systému na strhávačky a naopak. Když už do hry vstoupí bahno, může znamenat šíře průzoru rozdíl mezi prvním a druhým místem. S převíjecím mechanismem WFS 50 se šíře průzoru zvýšila o 56%! Prospect jsou vrcholem mezi MX brýlemi.

Rozměrná skla přináší jezdci velmi rozsáhlé zorné pole. Sjíždění brýlí zamezí opravdu široká páska se silikonovou aplikací, která společně s výklopnými úchyty přispívá k osazení brýlí do helmy. V neposlední řadě jsou brýle Prospect dodávány se dvěma skly, chromovým a čirým.

Vy teď máte možnost vyhrát jedny brýle z výroční limitované edice Scott Hustle Pro Circuit. Tento model brýlí je běžně k dostání pouze v USA.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jak široký průzor nabízí brýle s převíjecím mechanismem Scott Prospect WFS?
    • 50 mm
    • 45 mm
    • 52 mm



TOPlist