yamaha_mt09




Pražská pobočka PSÍ

Pražská prodejna PSÍ-Hubík se přestěhovala a od 5. dubna sídlí v nových prostorách v Hyacintové ulici na Zahradním městě.

Prodejna má nyní k dispozici pětkrát větší plochu než původní zastoupení u Nuselského mostu, takže bude možné vybírat z mnohem větší nabídky kombinéz a oblečení PSÍ. Kdo si chce nechat ušít kombinézu na míru a s vlastními barvami, najde zde příjemné prostředí a pomoc při vymýšlení konečné podoby svých představ. Pokud se sejde více zákazníků najednou, bude možné si čekání zpříjemnit u minibaru sledováním velké plazmové obrazovky s motorkářskými videoklipy a pořady.

Až si přijdete ušitou nebo konfekční kombinézu či doplňky vyzvednout, budete si je moci vyzkoušet při posazu na motocyklu GHEZZI-BRIAN Furia, protože pražská pobočka PSÍ se stará o import a prodej této značky v ČR.

Prodejna nabízí i celou řadu motorkářského zboží dalších kvalitních značek - ale dosti reklamy, podívejte se sami na stránky www.psihubik.cz

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz
Související firma
  • PSÍ Hubík

    Od roku 1990 se specializujeme na oblečení pro motorkáře. Od počátku jdeme cestou vlastní výroby a intenzivního vývoje, který se silně opírá o zkušenosti ze závodních tratí. Naše kombinézy a oblečení můžete vidět také v Mistrovství světa GP, SBK, Supermoto či Rallye DAKAR. Nejdůležitější pro ...




TOPlist