globalmoto_duben_nolan




Otevírání sezóny v BMW

V sobotu 14.dubna 2007 proběhlo zahájení nové motorkářské sezony Moto klubu BMW. Majitelé motorek, v jejichž srdci většinou tluče motor typu boxer, se sešli v hojném počtu před sídlem společnosti AuTec, která je importérem motocyklů BMW do ČR. V AuTecu bylo již od rána občerstvení a doprovodný program. Šťastlivci si odnesli dárky z tomboly, která se ještě před odjezdem losovala.

Na parkovišti před AuTecem se sešlo takřka 200 motocyklů, převážně značky BMW. Byly zde k vidění snad všechny typy motorek BMW, které kdy byly vyrobeny. První účastníci se objevili již těsně před devátou hodinou ranní a na samotné otevírání sezony po jedenácté hodině dopolední se nakonec vydalo přes 150 motocyklů. Na všechny účastníky čekala trasa téměř 160 km a protože počasí motorkám více než přálo, všichni účastníci si užívali pohodové nálady a sluníčka.


Trasa projížďky byla ukončena v novém showroomu společnosti AuTec na Černém mostě, kde byla slavnostně prodána a předána první motorka v tomto showroomu a jako dárek bylo novému majiteli poskytnuto jednoroční členství v Motoklubu BMW. Úplný závěr této akce byl v Mirošovicích u Prahy, v hostinci U císaře, který je jakousi základnou pro všechny členy Motoklubu BMW a kde se v sobotu sešlo přes 50 členů klubu.


Všem motorkářům přejeme šťastné kilometry v letošní sezoně a pokud se sejdeme ve stejném počtu i na podzim, bude to ta nejlepší zpráva pro všechny. Adresa pro ty, kteří by chtěli o Motoklubu BMW vědět více je následující: www.motoklubbmw.cz.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist