globalmoto_duben_nolan




Připravovaná kniha Dokonale fungující karburátor na dosah ruky

Už vás nebaví cukání motoru ve chvíli, kdy potřebujete jemně dávkovat plyn? Máte po krk pátrání, kdo by se vám na to podíval a problém odstranil? Odmítáte uvěřit tvrzení, že líp váš karburátor fungovat nemůže, protože je starý a vylítaný, nebo že se na něm nic neseřizuje? Nevědomost je zrovna tak nesnesitelná jako ona pověstná lehkost bytí. A přitom vědět je tak snadné…

Vsadil bych svojí nejmilejší odřenou kombinézu, že minimálně 90 % návštěvníků tohoto webu bude souhlasit s tvrzením, že motorka je nejúžasnější věc na světě. A přihodím do banku ještě ruličku stokorun, že alespoň 90 % z těch původních 90 % přikývne, když řeknu, že každá motorka má části, které jsou, přestože jejich jména smíme vyslovit, zahalené jakousi těžko prostupnou dekou „černé magie“. Všichni sice vědí, že tam ty části jsou, ale když přijde na detail, připomíná diskuse spíš mlčení jehňátek a decibely vášně rychle spadnou hluboko k nule. Jenomže černá magie je černou magií pouze do chvíle, než do ní pronikne alespoň lehounký záblesk světla. Paprsek, který má dost energie na to, aby tu zatuchlou deku začal pomalu, ale nezastavitelně párat, až nakonec zcela odkryje všechno to, co původně vypadalo jako nepochopitelná směs čar a kouzel. Kniha Dokonale fungující karburátor na dosah ruky, jejíž vydání se právě chystá, je tu přesně proto. Všem nadšencům, kutilům a motocyklovým maniakům srozumitelně a do detailu odhaluje magický svět motocyklových karburátorů a vnáší do něj světlo a pochopení. Ať už se chcete o karburátor svojí motorky jen dobře starat, umět ho opravit nebo dokonce ladit, kniha Dokonale fungující karburátor na dosah ruky vám k tomu poskytne nejenom vyčerpávající základ, ale i něco navíc.

Kniha je opravdu komplexní a zabývá se jak teorií, tak praxí. V jedenácti kapitolách vás podrobně seznámí s každou z jednotlivých částí karburátoru a detailně vysvětlí jejich funkci a vzájemné propojení. Pro dokonalé pochopení problematiky doplňuje slovní popis množstvím přehledných technických nákresů, 3D modelů, fotografií, tabulek a grafů. V praktické části kapitol vám pak autor předá svoje vlastní zkušenosti a naučí vás, jak si snadno svépomocí udržovat a opravovat karburátor své motorky, abyste se mohli radovat z jeho perfektního fungování a užívat si jízdu. Navíc je tu něco pro opravdové labužníky – bonusový nářez LADĚNÍ KARBURÁTORU. V tom dostanete další velkou náruč důležitých a zajímavých informací. Dozvíte se například, jak vyladěním karburátoru přidat motoru výkon, jak a proč správně otryskovat karburátor v závislosti na počasí, do čeho všeho promlouvá vlhkost vzduchu nebo co s výkonovou křivkou motoru udělá různá velikost karburátoru.

Pokud vás tahle problematika zajímá a chtěli byste knihu Dokonale fungující karburátor na dosah ruky získat, je tu pro vás dobrá zpráva. Její vydání je na spadnutí! V právě probíhající kampani na webu Donio.cz si můžete výtisk tohoto karburátorového lexikonu jednoduše předplatit. Všechno funguje tak, že financování nákladů na vydání knihy je zajištěno z prostředků získaných z předprodeje a vy se tak stáváte jakýmsi přímým a nezbytným účastníkem celého projektu. Neváhejte se tedy dozvědět víc, navštivte web Donio.cz a kampaň Dokonale fungující karburátor na dosah ruky a posuňte hranice vaší soběstačnosti zase o kus dál.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist