yamaha_mt09




Nový web Motorkáři.cz

Vážení čtenáři, uživatelé, motorkáři!
Právě jste otevřeli nový web Motorkáři.cz. Po pěti letech opět přicházíme s novým designem, ale také s úplně novou programovou částí, která byla hlavním důvodem všech změn. Od roku 2001, kdy web Motorkáři.cz vznikl, proběhlo hodně změn. Každým rokem jsme přidávali řadu nových služeb, které se nabalovaly na špatnou základní stavební desku. Proto jsme již v roce 2006 začali vyvíjet nový systém, který měl za úkol spojit všechny programové části do jednoho souvislého celku a vylepšit spolupráci s jednotlivými sekcemi. Vznikl nový databázový model, bylo nutné přepsat a předělat všechny kódy a rozhodovalo se mezi mnoha variantami grafiky. Prostě jsme začali od začátku.

Zásadní změny prodělal také design, na jehož návrhu jsme začali pracovat na začátku minulého roku. Podle zadání postupně vznikly tři hlavní grafické návrhy, které měly za úkol především zpřehlednit navigaci všech našich služeb a spojit portál Motorkáři.cz v jeden velký celek. Nakonec zvítězil třetí návrh, který si nyní prohlížíte a který se nám zdál nejpřehlednější.


Web Motorkáři.cz se tedy nyní skládá ze sedmi samostatných sekcí, mezi kterými se můžete pohybovat pomocí barevných záložek. Každá má svůj typ obsahu a pravidelnou aktualizaci. Některé sekce zůstaly ve stejné podobě, ale většina doznala změn a vylepšení. Zachovali jsme levé menu, podle kterého se můžete v každé sekci orientovat. Nová je i titulní stránka, která nyní nabízí pohromadě přehled nových článků a výběr dalších informací z jednotlivých sekcí.


Naším cílem je i nadále nabízet motocyklový portál, který bude motorkářům poskytovat maximální množství informací a služeb. Bude jeho pomocníkem, rádcem a kamarádem. Budeme rádi, když nás upozorníte na případné chyby nebo nedostatky, které se po spuštění určitě vyskytnou. Můžete k tomu použít jednoduchý formulář – odkaz naleznete dole na každé stránce serveru Motorkáři.cz. Všechny vaše názory, připomínky a nápady budeme zpracovávat a případné problémy postupně dolaďovat. Děkujeme.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist