yamaha_mt09




Nová prodejna MR43 zve na Open Day

Prosadit se v současné džungli motoshopů, zahuštěné plejádou nejrůznějších internetových obchodů, určitě není jednoduché. Firma MR43, která otevřela na Vrbovce novou exkluzivní prodejnu, na to jde ale trochu jinak. Soustředí se výhradně na výjimečné a luxusní značky, a věnuje jim náležitou péči.

Kapitoly článku

V přepychovém prostředí motoshopu MR43 narazíte na produkty legendárních značek, jako jsou například Indian Motorcycles, Borile, Bimota, Vyrus, CRS nebo Breganze. Americké motocykly Victory mezi elitu také rozhodně patří, stejně jako španělské malorážky Derbi. Na své si přijdou také fandové veteránů, a zajímavá je také nabídka replikových motokol Insomnia a Faborit.
Ani v oblasti doplňků a příslušenství nečekejte žádné tuctovky. MR43 zachovává svou exkluzivní tvář i pokud jde o přilby, mezi kterými je značka Blauer stejně zavedeným pojmem jako Momodesign nebo Premier.  Obléknout se můžete do motooděvů Revit nebo Belstaff, a boty si jistě vyberete z široké nabídky značky Styl Martin.
Hned na středu po prvním máji pro vás v MR43 navíc připravili speciální open day, kdy na veškeré oblečení a doplňky  dostanete výraznou slevu ve výši 20 %. Pořádně ušetřit můžete také při nákupu motorky, protože při nákupu ve stejný den - tedy 2. května 2012 - platí na všechny nové motocykly pětiprocentní sleva.
A kdybyste se chtěli o plánech a filozofii firmy MR43 dozvědět v neformálním prostředí něco víc, přijďte ve čtvrtek 3. května kolem deváté večer do v klubu Harleys. Popovídat si tam můžete se zástupci společnosti MR43, ale také s lidmi od CR&S a Breganze. Informace o všech značkách, které MR43 nabízí, najdete na jejich webu mr43.cz. Tak nezapomeňte: ve středu druhého května Open Day MR43 v pražském motocentru Vrbovka, a ve středu párty v klubu Harleys.
 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):
Související firma
  • MR43 - Exclusive motorcycle

    Nabízíme motorky značek Norton, Moto Morini, Zontes, UM, Jawa, Vyrus a Brough Superior. Společnost MR43 se zabývá prodejem exkluzivních motorek. Exkluzivní motorky si žádají svoje, třeba luxusní oblečení a helmy. A to všechno pro vás samozřejmě máme. V naší nabídce najdete značky, které nejsou na ...




TOPlist