husqvarna_svartpilen_801_2




Němečtí policisté zbrojí na motorkářskou sezónu

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
crasherx (0) napsal 13.05.2011 v 11:25

PS: Jsem hodně tolerantní člověk a aji optimistické, ale co fakt nemožu vystát, sou kuřáci. A nemyslím takový, co se zvednou a dou si zapálit někam mimo ostatní, ale ty, co kouřej mezi lidma, restaurace, zastávky, škola, práce... Nejsem doktor, ale stačí mě, co si přečtu od odborníků nebo v knihovně a vím, že nic mě neškodí jak tolik, když musím byt v okolí kuřáka a aji, když nekouří... Co s tím udělá EU, politici, někdo? Nic, velký hovno s prominutím, páč pak by stát neměl peníze ani na to malý hovno, na co má teďka ... takže gogo, omezujte véfuky, hluk a rychlost. Určitě na to umře víc lidí, jak na pasivní kouření

crasherx (0) napsal 13.05.2011 v 11:18

Nuclear: Kdes viděl benál za 35?
Tommy911: ASi tak

Už nevim, kdo to tu psal o těch crosskách, ale řekl bych, že málo kdo, jezdí s crosskou po dědině, maximálně, aby se přesunul na polňačku co je za dědinou. Vystihl bych to asi příslovím: ,,Kdo chce psa být, hůl si najde." Já mám EXC, když jedu po dědině, 3, 4 pomalu bez pynu; fakt nemám zájem si sjíždět drapáky na asfaltě; a stejně sem si musel už párkrát popovídat s důchodcama, co nemaj co dělat a jenom buzerujou a pak aji s měšťákama, který na nás ,,někdo" zavolal. Ale to je věc názoru.
Myslím si, že naše 250 a 450 jednoválce jsou furt houby, oproti 1800 dvou válcu nebo podobným obludám, co jsou v chopprech, kterých je v naší dědině 2x tolik co crossek a nějak nevim proč, ale ty nikomu nevaděj, i když maj zvuk minimálně o stupeň ,,hlasitější"

Každopádně babička má barák u státní, co vede na Slavkov, největší silnic široko daleko až po Brno a tam jezdí jedna motka za druhou... a že by to mě nebo babičce vadilo? Fakt ne, já tam bývám teda jen o víkendech, kdy jí pomáhám na zahradě a maká se mě u teho líp, než kdybych měl zaplý radio. Babička se vždycky usměje se slovy: ,,To sou blázni..." Nebo: ,,Těm se musí dneska krásně jezdit." (když svítí slunko nebo je fakt pěkně) Ale to, že přes dědinu jezdí denně tak 10-30 fakt dlouhéch kamionů s přívěsama, který totálně zničily asfalt v půlce dědiny a to nemluvím o chodníkách, obrubníkách a zahrádkách u nich a to, že jeden z vícero zemědělců taky tam v životě po sobě neuklidil bordel na silnici, co mu opadá ze starých zetorů a kombajnů když vyjede z pola, přičemž nemluvím o jejich zvuku, spíš hluku než zvuku, to nějak nikomu nevadí a nikdo s tím krom starosty nic nedělá, které bohužel sám zmůže prd...

Bahnu zdar a čísla pěkně navrch

sartus (0) napsal 08.05.2011 v 10:56

Fotit můžou jak chtěj, do přilby neviděj a osoba blízka je jasná. At si měřej v obci 50km tu by měl dodržovat každej ale mimo obec at nám dají pokoj.

ladaT (0) napsal 08.05.2011 v 05:49

Za chvíli budou hlídat kdo se kde uprdne a jakej to má vliv,k nám to přijde taky, inteligenti jako Huml a Bárta to určitě rádi prosadí.Regulovat,nařizovat,kontrolovat, to je EU.

nuclear (1) napsal 07.05.2011 v 22:31

ESSR zase úřaduje!
Ještě že nebyli na letišti, no jen si vemte, takové rogallo má 100 krát větší pravděpodobnost, že se v něm pilot při havárii zabije!
Tak rogallisty donutíme přejít na motorky, a motorkáře do MHD.
Na papíře bude senzační výsledek, a stádo zahýká nadšením.
Ale že benzín stojí už 35, to nikdo řešit nebude.
To je přece trh (až na těch 25 korun co jde státu) !
Taky do měst nebudou smět stará auta - ale hypermarket kam se jezdí auty se tam postaví.
Kocourkov.

Marex (2570) napsal 07.05.2011 v 21:43

"Hluk z motocyklů způsobuje infarkty, nervozitu, alergie..."... a evidentně i demenci. Člověk, který ve WHO tuto studii zapsal na papír musí bydlet přímo u okruhu.
Bezpečnost motorkářů je velký problém,ale řešení je přece tak jednoduché... nejbezpečnější bude nejezdit.
Jsem zvědavý, jestli se jednou najde někdo, kdo skutečně bude mít o bezpečí bikerů zájem!? (svodidla, značení špatných a opravovaných cest, lepší stav vozovky...).

dismartin (10) napsal 07.05.2011 v 19:23

Holt je jednodiší furt vymejšlet kokotiny na motorkáře než říct těm stěžovatelům , že když je řev z motoru sere tak at zalezou domu,zavřou si vokna a pustěj si nahlas televizi nebo si daj špunty do uší...radši vymyslej něco jako hadry do laufů a přes obec to tlačit!!

Hrobařík (0) napsal 07.05.2011 v 19:21

Ahoj hošani,vidím,že mezi klukama,co měří sílu stroje v běžném provozu-viz videa,jsou i normální lidi,kteří si uvědomují,proč jezdí.Jezdím taky,zároveň pracuju na letecké záchranné službě a věřte mi,někdy je mi nanic... plechovkáře neomlouvám,jsou to neohrožení,bezohlední kokoti,ale tolik nehod zaviněných nesmyslnou jízdou...?Přiletět do křižovatky 150,nepostřehne ho auto z vedlejší,ani kdyby měl 4 vesty.

mlynec998 (-6) napsal 07.05.2011 v 09:25

o com je to?ked sa budeme musiet prisposobit rychlosti,moto strati na atraktivite.zostanu len chopre a turisti..ti co na to maju,budu aj tak prekracovat a zdrhat so zalepenymi znackami a tmavym sklom.
nakoniec bude EU smrdiet vyfuk a donutia nas kupit elektriku...

biovirus (2) napsal 07.05.2011 v 09:12

Reflexni vestu , na co mam na hadrech reflexni prvky. A nehlede nato , ze ten pos... oranzovy hadr planda a brzo ho ztratim. Az budou plechovkazri jezdi ve veste neceknu ani slovo. Do te doby s tim budu lestit retez.

Petřičák (184) napsal 06.05.2011 v 21:10

Pánové, pánové, proč se tu rozčilujete? Pokud jsem to správně pochopil, jde o článek převzatý z nějakého věstníku německé policie. Není to žádný rozkaz či konkrétní zákon. Není to nic jiného než marketingové prohlášení, kterých se kolem nás dnes a denně pronáší stovky, ale jen málokterá opravdu dojdou naplnění. Navíc i kdyby skutečně německá policie chystala nějaké bezpečnostní akce, nepředpokládám, že tam všichni jezdíte tak často a pobýváte tak dlouho, aby vás to výrazně omezovalo. Že politici slibují a konzumní stádo vesele hýká je znak dnešní doby. Jsme problematická menšina, která dle většinové společnosti dělá bordel a proto cítí potřebu nás umravnit. Že skutečnost je úplně jinde vědí jen zasvěcení, tak to vždy bylo, je a bude.

Co se týče laďáků a jim podobných témat, je to prosté. Jsou tu nějaké normy, které musí respektovat i výrobci našich jednostopých miláčků. Dodržuješ normy, nemáš problém, porušuješ je, máš problém. Jak prosté milý Watsone.

SensationBlaack (-18) napsal 06.05.2011 v 20:37

Me sere veci... cigosove,diry v solnicich zmrdi ve vlade... s tim se nic nedela ze...

Petrgsxr (55) napsal 06.05.2011 v 14:15

Na motorce bude pořád větší riziko vážných zranění a usmrcení. S tím němečtí soudruzi nic nenadělaj.Ten kdo na motorku sedá by si měl uvědomit svoji zranitelnost. Pak už je to jen a jen na něm. Zatím co v autě jedete tak na motorce se SVEZETE!!! A proto si je kupujem. V autě umí jezdit skoro všichni, slušně na motorce málo kdo a někdo se to nenaučí do konce života. Proč pořád porovnávaj auta a motorky...to se nedá porovnávat, motorka je uplně jinej svět.

Durex (31) napsal 06.05.2011 v 14:14

Radši tu naši bandu než tu německou ...

DMC.motobiker (-23) napsal 06.05.2011 v 14:10

Hallo , Geheime Staatspolizei , gutten tag! Ihre papiere bitte... HALT! Ihre papiere ist nicht in ordnung , rata ta ta ta!!!

Úplně to vidím... Na druhou stranu má alespoň Německá Policie nějakou váhu , u nás se jim můžeme jenom smát! Je to banda šašounů...

Durex (31) napsal 06.05.2011 v 14:08

Vestu ať nosej popeláři a nebo lidi všeobecně při nehodě. Toť vše

Keano (76) napsal 06.05.2011 v 14:05

to Bači: Já jen chci být slyšet abych přežil. - a co tak byt videt abys prezil? Nosis reflexni vestu? :) 80% vsech informaci co clovek ziska je pomoci zraku, tudiz ta vesta by ti pomohla vic ...
ja ziju v dedine ( asi 4400 obyvatel) a castej me tu "rusi" borec na crossce nez cirkularka. A ver tomu ze od hlukoveho znecisteni k depresi neni dlouha cesta
Pekny den :)

Durex (31) napsal 06.05.2011 v 13:46

alex_crusty:ospalá vesnice, sobotní ráno a jekot cirgule patří k sobě:) Stejně tak silnice plná esíček a jekot vytočenýho motru s laďákem

Durex (31) napsal 06.05.2011 v 13:44

alex_crusty:Já taky beru odpovědnost zato jak jezdím na sebe. Já jezdím rychle,ale bezpečně a jsem zastáncem konstatní rychlosti (dále nespecifikuji ). Nicméně nevím, proč se do mě pořád někdo naváží-ať už je to stát,civilové a pod. Kdo je bez viny ať hodí kamenem. Vždyť vesměs všechny zákazy a omezení (omlouvané zvýšením bezpečnosti) jdou nejdřív na motorkáře a pak možná na ty ostatní

alex_crusty (1) napsal 06.05.2011 v 13:36

Durex: ospalá vesnice, sobotní ráno a jekot cirgule patří k sobě:)
Já zkrátka beru odpovědnost za svoje vejfuky a za to, jak jezdim a chování ostatních pro mě není omluva, nebo argument pro.

Durex (31) napsal 06.05.2011 v 13:27

To alex_crusty: Jo jenže to můžou bejt lidi co si možná na tohle stěžujo,ale pak třeba celou neděli řežou na cirguli a nebo v zimě topěj vším možným. Vím, že to má s motorkama málo společnýho,ale v základu jde o to samý. Jestli že se bude zakazovat a zpřísňovat jako do teď, tak to tady bude horší než v německu či USA.

alex_crusty (1) napsal 06.05.2011 v 13:22

Durex: tenhle argument už dává celkem smysl. Je to jednoduchý...otevřený laufy by neměly být, nesporně to valnou většinu lidí jenom otravuje, zvýšení bezpečnosti jezdce je sporné. Takže když je mám otevřený, a jako že já je taky mam a umí to pořádnej bordel, jsem svým způsobem bezohlednej sobec. A chápu lidi, kterým to vadí, ale houkající sanita přece není omluva a argument, proč bych je měl mít. Takže v obci bublám 50, kolem mamin s kočárkama si dávám extra pozor, abych za to nebral a když mi to někdo vyčte, tak musím uznat, že má pravdu.

Durex (31) napsal 06.05.2011 v 13:09

To alex_crusty:Já ale něřek, že sem bezohlednej. Proč ke 4 pivu do hospody. Někomu vadí to a někomu jinýmu ono! Jak si přišel nato, že sem bezohledněj? Mám otevřený laufy,ale rozumě-žádnej hardcore mazec jenom svody! To že některý chujové lítaj v obci kolem lidí na 2-ku v omezovači a ještě bez laufu je ale na jinou diskuzi! A bude te se divit,ale když jedu v autě, tak za sebou tu motorku s laďákem slyším a počítám s ní. Kolikrát se mě stalo, že kolem mě prolítnul bajk v sérii a já ho zaregistroval, až když mě předjel. Takže za mě otevřený,ale rozumně a v obci do 70-ky a bude to v poho

cvrkcvrk (0) napsal 06.05.2011 v 13:07

a komu tím prospějete

pRst (8) napsal 06.05.2011 v 12:58

wow, tak to se soudruzi v německu opravdu vytáhli, vývoj takového sofistikovaného zařízení musel stát miliony ojro! dvě kamery má i můj telefon

2Bači: nejsem hluchej a když v káře jedu 100-130, tak máš šanci jen když kouknu zrovna do zrcátka, nedejbože abych si pustil něco tvrdšího. I kdyby tě zaslech někdo na křižovatce kdo ti nechtěl dát přednost, tak stejná pravděpodobnost je, že dědek zaparkuje do meze, když se kolem něj prořítí tři na sobě nalepené gsxr1 s laďákama těžce přes dvě kila, tak jako kolem mě před týdnem. kdybych náhodou nekouk do zrcátka, tak ty pičusove měli asi dost starosti a pak by si zas někde notovali o kund.ách plechovkářskejch

Mecky (0) napsal 06.05.2011 v 12:58

JO riziko muže být 14x vyšší ale zapoměli dodat že 10x vyšši umrtnost je zaviněna automobilem :)

Tommy911 (16) napsal 06.05.2011 v 12:45

Cela debilna EU aj s ich zakazmi a prikazmi a vsetci im to zerete, nitko sa neburi. Stale nieco prikazuju a odvovodnuju to tym ze je to pre nasu bezpecnost! Este moj otec pameta ze sa mohlo jazdit bez prilby bez omedzeni rychlosti a pod.

Nakazuju nosit reflexne vesty, rozne obmedzovace, povinne systemy do aut, motoriek. Nejde o nic ine len o policajny stat, kde nebude nikto vytrcat a vsetci budu zastrasovany a pocuvat rozkazy. Jedneho dna sa nenazdate a EU prikaze ze na ulicu smie clovek vyjst len vo vezenskej kombineze, ziadne bozkavanie na ulici, ziadne city a nikomu to nepride divne, pretoze 90% ludi je stado co pocuva a nerozmysla a este vam to odovodnia ze je to pre vas dobre a pomaha vam to!!!

pliczb (3) napsal 06.05.2011 v 12:37

Kdo jezdí slušně, nemá se čeho bát. Kdo na to nadává, pro toho je to určený.- Je to jen a jen dobře..

paja.butcher (1) napsal 06.05.2011 v 12:36

Bači já mám taky dvouvál a neslyší mě ani chodci, máš pravdu je to strojem, pokud nemáš na motorce vejfuk vůbec jsi určitě slyšet. Ale věř tomu, že auto neslyší motorku co jede za ním. Jestli mi nevěříš, pujč si od někoho auto a zkus to.

miciangora (1) napsal 06.05.2011 v 12:12

Dalsi buzerace ,at jde cela eu s tema svyma byrokratickyma nastrojema do kadibudky ...

Předchozí
1 2 3
Následující



TOPlist