yamaha_demo_tour




Nembo 32 zvládlo první jízdní testy

Nový streetfighter / café racer Nembo 32 s neobvyklým uložením motoru, kde hlavy válců směřují dolů, má za sebou první jízdní testy na italském okruhu Franciacorta.

Na začátku letošního roku jsme vás informovali o novém projektu Nembo 32. Díky čtenosti a zajímavé diskuzi bylo jasné, že tento nový streetfighter Nembo 32 s neobvyklým uložením motoru, kde hlavy válců směřují dolů, přinejmenším zaujal nebo alespoň lehce rozvlnil klidné motorkářské vody.
Vývojovou linii motocyklu Nembo 32 stále sledujeme a máme pro vás dobrou zprávu. Projekt nešel k ledu, jak se bohužel často stává, ba naopak: v létě se tým Nembo Motociclette objevil na italském okruhu Franciacorta, kde probíhaly intenzivní jízdní testy.
Testovaná verze motocyklu měla obrácený tříválec o objemu 1 814 ccm nastavený na výkon 170 koní při 9 000 ot/min. Samuele Sardi, testovací jezdec, po dokončení jízdy nadšeně přítomným novinářům sdělil: "Nembo 32 je skvělý motocykl. Díky kompaktním rozměrům a malé hmotnosti se ovládá velmi lehce, téměř jako moje horské kolo."
Výsledky jízdních testů byly veskrze pozitivní a Nembo 32 čeká poslední fáze - motocykl dokončit, homologovat pro běžný provoz a začít s prodejem. První kousky by se k novým majitelům měly dostat během jara 2012.


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):



TOPlist