globalmoto_duben_nolan




MV Agusta Rivale potvrzena!

Den před zahájením výstavy v Miláně MV Agusta vypustila do světa další návnadu v podobě prvních fotek nového modelu Rivale. Italská značka zároveň potvrdila, že novinka půjde do prodeje už příští rok.


Vypadá to, že pokud Ducati na výstavě Eicma podle očekávání představí nový Hypermotard 848, přímo na místě bude k dispozici přímé srovnání s blízkým konkurentem značky MV Agusta. Nová Rivale by jen těžko mohla hledat vhodnějšího protikandidáta než právě hypermotard z Bologni.

Kromě pár obrázků zatím MV Agusta neuvolnila příliš informací. O řadovém tříválci s objemem 798 ccm jsme už slyšeli v souvislosti s další novinkou - MV Agusta Brutale 800. Podobně vypadají i podvozky obou nových modelů, a také výbava se nebude moc lišit. Elektronický paket by měl zahrnovat osmistupňovou kontrolu trakce, tři palivové mapy, plyn ride-by-wire a další vychytávky.
Neoficiální zdroje hovoří o maximálním výkonu 125 koní, hmotnosti 180 kg  a neméně zajímavé ceně 10 990 Euro (cca 279tis. Kč). Zároveň ale uvádí, že na první kusy budeme muset čekat až do druhé poloviny roku 2013. Při pohledu na tu nádheru si říkáme, že to bude chtít hodně trpělivosti.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):
Motokatalog.cz



TOPlist