globalmoto_unor




MV Agusta prodává motorky přes internet. Tedy skoro

Z Varese nám přišla zajímavá zpráva. Po velkém úspěchu experimentu s prodejem limitovaných edic Superveloce 800 Serie Oro a Brutale 1000 Serie Oro přes internet rozšiřuje MV Agusta tuto možnost na všechny svoje modely. Nečekejte však klasický e-shop.

Dneska si motorku přes internet samozřejmě koupit můžete, ale týká se to spíše levných malých strojů a ještě nejčastěji takových, které nejsou určeny k provozu na veřejných komunikacích. Motocykly asi nikdy nebudou ten sortiment, který si v e-shopu objednáte, zaplatíte a počkáte, až vám váš pépéelák vyloží krabici před barákem. Dokážete si představit, že si takhle pořídíte třeba Fireblada? My ne.
A přesně to se týká MV Agusty. Ani tady to nefunguje tak, že byste na oficiálním webu vyplnili objednávku, převedli peníze a počkali, až vám motorka dorazí poštou. Co se změnilo, že na webových stránkách výrobce u jednotlivých modelů v záložkách v menu přibylo modré tlačítko ORDER, tedy Objednat. Když na něj kliknete, objeví se registrační formulář, na kterém potvrdíte svůj zájem o daný motocykl, vyplníte jméno, mail, telefon, zemi a PSČ plus barvu motocyklu, kterou byste chtěli, a odešlete. Zpráva přijde národnímu importérovi a vy počkáte, až se vám ozve nejbližší autorizovaný dealer s nabídkou.

 

Kovaný motorkář, který je zvyklý objíždět jarní veletrhy a má zmapované všechny motoshopy ve svém okolí v okruhu 100 km, si říká: „Proč to všechno?“ Inu, doba digitální je doba digitální a především rychlá. Hraje se na pohodlí a tohle je bezesporu velmi pohodlný způsob – líbí se vám motorka, tak namísto hledání nejbližších dealerství a jejich telefonních čísel prostě sdělíte výrobci, že byste o jeho produkt měli zájem, a on už kontakt s vhodným prodejcem zařídí sám. Aby ne, je to v jeho zájmu.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4.5 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Davcoun přispěl 3 Kč
Zdenek54 přispěl 3 Kč
Enegy přispěl -1.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist