husqvarna_svartpilen_801_2




MV Agusta F3 - předpremiéra

2.11. - přidáno 25 fotografií. Na internetu se objevila první oficiální fotografie nové supersportovní krasavice F3 od italské MV Agusty. Dle zákulisních informací bychom se mohli dočkat výkonu 140 koní.

Kapitoly článku

Den před premiérou unikla oficiální fotografie profilu MV Agusty F3. "Jedná se o nejmenší supersportovní motocykl, jaký byl kdy vyroben," sdělil Giovanni Castiglioni, generální ředitel MV Agusty pro jeden italský magazín.
Design se silně opírá o litrovou sestřičku F4, ale není se čemu divit - klienti jsou s F4 maximálně spokojení a křivky superbiku se líbí i široké veřejnosti. Ze "zdrojů blízkých vedení" unikla informace, že F3 bude mít výkon 140 koní (137 k na klikové hřídeli) a předpokládaná cena bude 11 500 eur (cca 290 tis. Kč).
Na oficiálně uvolněných fotografiích lze vidět - podvozek má v předu obrácenou vidlici, vzadu je jednoramenná kyvka s centrální tlumící jednotkou a letmo uloženým kolem, kombinovaný rám z ocelových trubek a hliníkového odlitku (podobně, jako má např. Aprilia Shiver) a radiální brzdové třmeny s logem Brembo na předním kole. MV Agustu chválíme za originální řešení koncovky výfuku.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):
Motokatalog.cz



TOPlist