globalmoto_unor




Novinky Motul 2020

V oblasti olejů a spol. toho k vymýšlení zdánlivě moc není. Jenže i petrolejářské firmy inovují a svoje novinky mají i dovozci, což je přesně i případ Motulu a jeho českého zastoupení.

Tou největší novinkou od značky Motul, která se týká celého světa, je úplně nový způsob značení olejů. Samozřejmě se pořád jede pod číselnými označeními, ale už nemusíte mít v hlavě katalog, abyste věděli, co je ten který olej zač. Protože je to nově napsané přímo na piksle. Motul používá jednoduché a snadno srozumitelné ikony, které najdete vždy ve spodním řádku na čelní straně balení, plus tam máte uvedeno, jakou metodou je olej vyrobený, resp. složení základového oleje a máte na čelní straně ještě další klíčové pojmy.

Novinkou čistě regionální je propojení Motulu s českým importérem motocyklů MV Agusta. Tohle spojení se přímo nabízelo, vždyť italská značka má loga Motulu i na svých motocyklech přímo v továrních barvách a s prvonáplněmi Motul. Stejně tak se při výrobním procesu používají technologické kapaliny a oleje řady MotulTech.

Další z aktivit značky Motul na letošní sezónu je tvorba výhodných a cenově příznivých sad produktů pro motorkáře z řady Motul MC Care. Aktuálně jsou v nabídce dva. Tím prvním je čisticí set, kde najdete vlastně vše, co se čistotou v jedné stopě souvisí - čistič interiéru helmy, čistič jejího exteriéru a plexi, Wash & Wax Spray na suché čištění motocyklu a sprej na řetěz s obsahem teflonu. Druhý set je zaměřen čistě na údržbu sekundárního řetězu, když obsahuje čistič, mazivo (oboje ve spreji) a praktický speciální kartáč s logem Motul.

Klíčové pro každý byznys jsou distribuční kanály a v tomto ohledu nedávno Motul v Česku udělal další krok kupředu, když uzavřel distribuční spolupráci s nadnárodní společnosti Inter Cars, což je dodavatel náhradních dílů a příslušenství na vše, co má kola a motor a v jedné stopě je známá zastoupením značek Shark, Bering, Segura, Spyke, Fly a dalších. V síti Inter Cars (30 poboček) aktuálně koupíte čtyřlitrová balení olejů za zvýhodněných podmínek, stejně jako kompletní sortiment zboží Motul.

Pro více informací spojené s velkoobchodní spoluprací kontaktujte Business Development Managera značky Motul pro ČR a SR:

Ing. Lukáš Bělín
Mobil:  +420 604170126
E-Mail: l.belin@cz.motul.com

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Motul Deutschland GmbH

    Motul je světová francouzská společnost specializovaná na vývoj, výrobu a distribuci vysoce výkonných motorových olejů (motocykly, automobily a další vozidla). Společnost Motul je jednoznačně respektována již 165 let pro kvalitu svých výrobků, vysokou míru inovací a angažovanost v motorsportu a je t...




TOPlist