globalmoto_duben_nolan




Motoškola Míry Lisého jde do třetí sezóny s novým kurzem

Po dvou letech fungování má motoškola Míry Lisého za sebou pěkný kus práce, a na kontě víc než tisícovku absolventů. Termíny na příští sezónu se pomalu začínají plnit už teď před Vánoci, což je tou nejlepší vizitkou. Tým Moto Lisý ale nespí na vavřínech, a nabídku svých kurzů stále vylepšuje.

Za poměrně krátkou dobu fungování se Motoškola Míry Lisého rozjela celkem slušně. Vděčí za to jednak dlouholetým zkušenostem hlavního trenéra, ale také pestrou skladbou kurzů a schopností reagovat na aktuální situace. Do učení se k Mírovi hlásí jak motorkáři s čerstvými řidičáky, tak i ti, kteří už mají něco najeto a chtějí na svých jezdeckých dovednostech dál pracovat pod vedením profesionálů. U Moto Lisý mohou trénovat jízdu na asfaltu i v terénu, na silnici i okruhu, a samozřejmě na téměř jakémkoli typu motorky.

Největší zájem je pořád o základní silniční trénink, ale řada absolventů se do motoškoly vrací znovu, aby svou jízdu zdokonalila v pokročilejších kurzech na okruzích. Právě tam se dá pod vedením trenéra pilovat ovládání motorky k dokonalosti - a nemusíte nutně mít závodní ambice. Naopak pro úplné začátečníky je určena Motoškolka, kde se na půjčené motorce menší kubatury můžete seznámit s úplnými základy. V nabídce nechybí ani speciální tréninky pro endura - ať už lehká soutěžní, nebo větší cestovní či trialové motorky. 

Úplnou novinkou pro rok 2017 je kurz jízdy po zadním kole, který povede známý stuntrider Míra "Sporťák“ Frey. S trenéry motoškoly Moto Lisý se v nejbližší můžete potkat začátkem března na výstavě Motosalon 2017. Kurzy na příští sezónu jsou však na webu vypsané už teď, takže jestli chcete udělat radost sobě nebo někomu z vašich blízkých, neváhejte.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):
Související firma



TOPlist