yamaha_mt09




Motosalon bude i dalších 5 let střídavě v Brně a Praze

Výstava motocyklů a motorkářského příslušenství Motosalon se bude konat i v dalších pěti letech střídavě v Brně a Praze. Na tomto se dohodli dnes zástupci motocyklové sekce Svazu dovozců automobilů, která je pořadatelem výstavy, a zástupci společnosti Veletrhy Brno a.s., která je organizátorem výstavy. Veletrhy Brno a.s. budou nadále výlučným organizátorem akce.

„Podařilo se připravit výborný výroční Motosalon. BVV přišlo s novými nápady v komunikaci včetně nové mobilní aplikace. Chceme i v příštích letech pořádat Motosalon jako jedinou motocyklovou výstavu v gesci SDA a ve spolupráci s Veletrhy Brno“, prohlásil tajemník SDA Josef Pokorný.

Výstava Motosalon se letos koná podesáté a již nyní lze konstatovat, že dosáhla rekordních parametrů – rozsah výstavní plochy, počet zastoupených motocyklových značek, počet vystavovatelů a návštěvníků.

Zejména z hlediska komfortu návštěvníků Motosalonu je nyní výstaviště v pražských Letňanech na hranici svých kapacitních možností. „Po deseti letech se Motosalon vypracoval na skutečně rekordní úroveň a přemýšlíme o dalších zlepšeních v příštích letech,“ komentoval letošní ročník generální ředitel Veletrhů Brno a.s., Jiří Kuliš.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):



TOPlist