globalmoto_duben_nolan




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Fil_01 (0) napsal 12.03.2017 v 18:08

v Brně to bylo lepší

enduro-F (1) napsal 10.03.2017 v 18:13

Na tomto motosalonu jsem byl poprve , moc se mi tam líbilo , byl jsem tam v sobotu , v PVA expu v Letňanech se domnívá m , že se tam nedá ztratit , protože po vstupu dovnitř jsem byl ztracen , minus toho salonu bylo strašné množství lidí , ale to jinak udělat nejde , kvůli lepší orientaci by mohli u vchodu slečny rozdavat místo letáčku na moto party letak s rozmístěním stánků , jinak super , ve stánků GlobalMoto , jsem si za skvělou cenu koupil kalhoty a bundu Spark-Dakar , zatím naprostá spokojenost , chci v všem ve stanku GM poděkovat , myslim ,že se v budoucnu na vas zase obratim .

Bad (2) napsal 09.03.2017 v 03:40

Moje poznatky z Motosalonu vcelku pozitivni. Byl jsem tam v sobotu od 12 a stihnul vsechno asi do 18. Lidi kotel, blbcu malo. Modelky pekny, prodejci vetsinou s dobrou naladou.

U Shoei stanku na nas typek rovnou spustil anglicky, ale vyzkousel co sem potreboval.
Stanek Global moto byl za trest, narvano ze sem vzdal rvat se skrz ty pulmetrovy ulicky a davy lidi.

Prodavac u prileb LS2 zase prekvapil kdyz chapal, ze si chci helmy vyzkouset a slyset co maj novyho a nic nebudu kupovat.

Stanek Schubert luxusni stejne jako helmy. Prijemna obsluha, tuhle znacku jednou urcite vyzkousim uz kvuli jejich pristupu.

Trochu zklamal 4SR bo nemeli ani jednu damskou kombinezu.

PSI potesilo kvalitou zpracovani, designem a prostornosti stanku, zklamani bylo ze tam nic neslo vyzkouset a snaha prodavacu vyjit vstric byla nula - dojedte si na prodejnu pres celou republiku. Dost me laka si u nich jednou objednat kombi na miru, ale 30+ s timhle pristupem nikomu nedam.

yShop to samy v blede modrym. Damskou kombi nemeli, jdete na kram. Zachranil to az druhej prodavac kdyz sem u nich zkousel AGV helmy. Celkove me ten stanek prisel zmatenej. Vsude vitriny s naaranzovanym zbozim, ale nic k vyzkouseni.

Sidi meli zase k ozkouseni jen jednu botu, ale aspon se tam dalo hnout a meli vsechny modely a dostatek velikosti.

Motozem tradicne nezklamala, meli tam na vyzkouseni hned 2 damsky modely kombinez se kterejma vas nechali odbehnout a sednout si na motorku. Obsluha prijemna, poradila, ale nehustila do nas kraviny. Bravo!

Alpinestars na vystave uplne chybel. WTF? FAIL!

Z motorek to vyhrava jednoznacne Kawa se svym stankem. Melo to smrnc a dost mista.

Honda si podle me zaslouzi potlesk za Fireblada, kteryho tam nechala neprikurtovanyho abyste si mohli vyzkouset jak uzasne lehka masina to je. VFR melo uz v sobotu okopany kufry.

U BMW tlacenice, na RR sem se ani nedostal.

U Triumphu se stridalo nadseni a zklamani. Novej SpeedTripple 765 je majstrstyk, ale chybela jim nova Daytona 675.

Georgik (76) napsal 08.03.2017 v 10:24

naprostej souhlas s těma dětma (některejma), ale je to vina dementních rodičů, co by je nejspíš nechali dělat cokoliv, jen aby od nich měli pokoj... o ohledu k ostatním ani nemá cenu psát...

DefinitionHigh (1) napsal 07.03.2017 v 20:58+1

Tak za mě se teda nevydařil, byl ubohý proti minulému roku v Brně! A třešničkou na dortu bylo, že už v sobotu měl doprovodný program ZAKÁZÁNO POD POKUTOU driftovat, gumovat apod! Já už na Pražskou verzi motosalonu nepáchnu!! Shodli jsme se s bandou jezdit jen co dva roky do Brna.

Dablicek200Mph (298) napsal 07.03.2017 v 19:57+2

Já tam nebyl a vůbec mě to nesere.

northspace (17) napsal 07.03.2017 v 17:22+1

Ahoj, byl jsem ve čtvrtek a bylo tak akorát. Když jsem viděl fotky ze soboty minulého roku - hlavě na hlavě, říkal jsem si, že by to mělo být přes dva víkendy. Jenže to zas nemáme tak silné dealery, aby mohli být tak dlouho na obchodech bez motorek, personálu apod.
Každopádně moc pěkné a je super, že bylo tolik vážných zájemců o motky.
Za mě nejvíc pecka Vitpilen. To jsem z ní nechtěl slézt a zle jsem se koukal na ty, co by chtěli taky sednout :D No a pak ty holčiny u strojů... To jsem si sem tam párkrát zakousl do ruky a říkal, že to není ani možný!!
Takže gut, napřesrok zas..
Čus.

Carlo888 (164) napsal 07.03.2017 v 17:08+1

Co se týká normálnich dětí,jsou zvědavý,ale některý fakani fakt hrůza!nám tam jeden málem na monopostu Wartburg ulomil plexi a druhej mlátil hlavou o zem, že musí sednout do sajdy...

vencysta (78) napsal 07.03.2017 v 14:51

Slávek-TDM: Nestraš, s novou Tenerkou 700 příští rok počítám

Slávek-TDM (129) napsal 07.03.2017 v 14:39+1

Byl jsem v nedeli odpoledne, za 3 hodiny se dalo vsechno v klidu projit a jeste pokecat se znamyma na stancich. Zklamani je Yamaha, sice prodejce zachranoval povidanim se zakaznikem (mnou )co se dalo, ale chybejici modely a mala expozice s jednim strohym pultikem se zamaskovat nedala. Navic vsemi ocekavana Tenerka letos nebude urcite a pristi rok jenom mozna

jelen66 (3) napsal 07.03.2017 v 13:29

Já musím říct, že za mě po dloooouhé době výstava, která nás fakt bavila . Byli jsme tam v neděli odpoledne, lidí dost, ale už se to v pohodě dalo. Je znát, že je to i o kousek větší. Z mašin tam bylo všechno, co mě zajímalo, takže spokojenost. Dcera si oblítala kompletní MX nabídku, takže taky spokojená. Zelená, na okrese jediná, ta vede, že?! Nejlepší stánek - Kawasaki ( #123 motokros ). I ta Jawa, na kterou jsem byl přirozeně zvědavej (docela hezkej strojek, i když to zpracování typická Jawa/čína.. ) Ocenil jsem i tu novou žrádelnu . Jenom nějak nechápu Heiníka z KTM, jak tady brečí, že jim děti okopávají motorky.. To jste byli jako na výstavě poprvé? Samozřejmě, že na výstavu chodí tátové i s dětma a tak se s tím dá počítat. Tak si to příště obežeňte ostnatým drátem, aby vám to někdo neumazal..

elvis78 (133) napsal 07.03.2017 v 12:01

Jak reagují sami vystavovatelé, návštěvníci se dobře rozprostřeli na všechny dny. Já byl ve čtvrtek a bylo to super.Z fotek z výstavy Motocykl a custom jsem byl zklamaný a je dobře že jsem tam ani být nemohl.
To že se někdo mačkal je proto, že tam jde v nesprávný čas ! Ve čtvrtek po otevření bylo lidí hodně nadržených a byly najednou všude, ale bylo to fakt v pohodě, k večeru bylo všude tolik místa, že jsem mohl fotit úplně v klidu motorku z 10m vzdálenosti a nikdo nikde nepřekážel
Za mě a kolegu jednoznačně nejlepší výstava za x let !
P.S.: na slovenském motocyklu v blavě jsem byl vloni a bylo to také slabší než letošní veletrh Motosalon

Lys (42) napsal 07.03.2017 v 10:20+1

Sumárum za stánkaře: serou nás lidi, chtějí se jen kouknout, serou nás děti, chtějí si jen kopnout. Ale je kšeft a hlavně, že Yamaha je hned 2x u toho

Moc jim ty PR kecy ještě nejdou, k pojišťovákům by je asi nevzali

splasenytrubky (117) napsal 06.03.2017 v 22:11+1

Vydařilo, vydařilo. Kdo ale tam jde v sobotu dopoledne, tak ten nával musí čekat. Prošel jsem si to v sobotu před koncem, a viděl jsem bez návalu úplně všechno, co jsem chtěl.

mzxy (12) napsal 06.03.2017 v 21:37+1

Já tam byl v sobotu dopoledne, hned po otevření cca asi půl hoďky to šlo a dalo i fotit, pak už bylo totálně narváno, asi u pátého stánku se mi podařilo koupit rukavice, jinde buď nebyla velikost, nebo byla cena vyšší než v eshopu...o další nákup jsem se už nepokusil...
Líbil se mi Indian za 750 tisíc, který měl hifi soustavu několikanásobně výkonnější než moje škodovka a byl prodán, proto jsem se na něm nemohl vyfotit ...Líbila se mi expozice BMW, jel jsem tam především kvůli Hondě, nový "terénní skůtr" X ADV je skutečně zajímavý a našich věčně rozbitých silnicicích byl by rozhodně lepší na občasné ježdění do práce než moje 500 ccm piaggio...a nebál bych se jet tím ani na delší výlet...Afrika 1000 mi hned padla do ruky (má super řidítka) a rozhodl jsem se že bude moje...Já bych místo několika stejných Afrik v různých barvách nebo několika stejných NC-ček vystavil i jiné starší modely, ale to je jen můj názor...na další podobnou akci pojedu do zahraničí...Celkový dojem z motosalonu - převažuje to pozitivní, negativní je to že bohužel totálně narváno, také proto že mnoho lidí kteří i s dětmi tráví víkendy v nákupních centrech temtokrát vyrazilo za "zábavou" na motosalon

kostis1 (51) napsal 06.03.2017 v 18:19-3+1

Já byl v letňanech a vůbec na výstavě po dlouhé době. A byl jsem zklamaný.Yamaha byla tragedie,motorky namačkaný na malém prostoru,Nebyl V-max,xjr,fjr,Midnight,tenere atd. Kde byla Benelli,MV augusta,piagio,gilera,husqvarna,yuki. Jedinej stánek kterej stál za to byl kawa,honda,dukna,harley a možná suzuki. Všude cpou retro modely,ale každého to nebere,netvrdím,že to není pěkný,ale čeho je moc,toho je příliš. Parkování oproti Holešovicím super. Ale jinak jsem byl zklamanej,Příští rok ještě zkusím Bratislavu a pokud i tam to bude stát za prd,tak budu jezdit do zahraničí a nebo radši nikam.

Yura (239) napsal 06.03.2017 v 17:14+1

Já byl poprvé. Můj dojem je kladný, přestože jsem akci absolvoval v nejexponovanější čas - v sobotu odpoledne. Při troše snahy se dalo prohlédnout všechno, co mě zajímalo. Asi nejvypjatější situace - co se týče přelidněnosti - byla expozice HD. Vše ostatní bylo ve snesitelné míře, pro mě nej byl asi Indian a velmi se mi líbily všechny Evropské značky - dokonce jsem s chutí prolezl i KTM a Ducati, anžto tyto stroje zpravidla v životě úplně míjím, natož abych navštívil někdy nějaký jejich showroom. Moto Guzzi a Triumph - to je prostě paráda, pastva pro oko Celkem stroze na mě působila Yamaha, moc tomu nedali ani u Hondy a Suzuki. Kawasaki naopak - velmi pěkné. Bohužel, rozčarování mě přepadlo po shlédnutí nové 4t Jawy 350. Nebudu soudit techniku a úroveň zpracování, ale myslím si, že některé detaily by šlo řešit skutečně vkusněji. Přijde mi jako ušitá narychlo, hlavně ať už je do výstavy hotová. Přeju, ať to vychytají a ať se to prodává. Cenu nechávám bez komentáře...
Opravdu přelidněno, kde jsem to vzdal, byly prodejní expozice s doplňky. Potřebuju helmu, ale nakonec jsem žádnou nekoupil. To se skutečně nedalo a navíc se ukázalo, že výstavní cena "po slevě" je stejná, jako v obchodě po zbytek roku Takže z mé strany nebylo co řešit a nákup nechám někam do krámu, v klidu a s dostatkem času a prostoru.
Krmivo a hajzlíky byly po 16:00 bez jakékoliv fronty a čekání
A za rok - uvidím.

jirikr (-3) napsal 06.03.2017 v 15:50-3+2

jediná KTM a BMW řeší, že je srali děti a někdo jim okopal motorky... :) mám tyhle značky rád, od každé mám jedno moto doma, ale tohle se mi nelíbí... na jednu stranu je chápu, sám jsem taky táta, ale to kňučení si můžou odpustit, myslím, že se jim ta akce určitě zaplatí...

F_a_n_o (10) napsal 06.03.2017 v 14:37+6

Nedalo se tam ani projit ulickou,nebo si vyzkouset nejake obleceni ci motorku byl nadlidsky ukol,nedej boze chtit neco vyfotit...za me hrozny,uz me tam nikdo neuvidi.

Kaja-SV (24) napsal 06.03.2017 v 12:52

Byl jsem na obou v pátek,s Motosalonem jsem spokojenej,lidí bylo akorát a bylo na co koukat,zato Motocykl byla tragédie,tam jsem byl letos naposled...

M_o_m_a_n_e_k (35) napsal 06.03.2017 v 11:06+5

Asi se vydařilo... ale narváno a na to množství lidí v mnoha místech úzké uličky. Kdo přišel pozdě odpoledne a nebo hodně brzy ráno vyhrál. K tomu souběžné Holešovice, kde to ale tentokrát prokaučovali ještě víc.
Nechápu, jak mohou dát do Holešovic výstavu, když je zároveň Matějská, zároveň výstava Lidské tělo a ještě muzikál "Ples upírů" - lidi si skákali po hlavě a najít parkovací místo ...
Ikdyž jsem měl Holešovice dřív rád, tak tímto pro mne tento prostor skončil a Letňany - uvidíme, ale zasloužilo by si to se konečně domluvit a dát vše dohromady a nes..t lidi. Staví se tam ještě jedna hala a jedna byla vlastně prázdná - vešlo by se tam vše.
R




TOPlist