husqvarna_svartpilen_801_2




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
josef58 (823) napsal 12.03.2019 v 21:48+1

pěkný

FauX (1) napsal 27.03.2013 v 10:48

Na vystave jsem nebyl a ani me to nenapadlo. Co jsem si tak prolitnul prispevky, tak nelze nez s vetsinou souhlasit.
DVE VYSTAVY = NESMYSL (navic pote ta Bratislava) .. Pokud by byla jedna velka v BRNE, uvazoval bych o tom. Takhle jsem si radej zajel podivat k prodejcum Kawasaki a Suzuki a v klidu vyzkousel Ninju 300, Z800 a GSR750 a jsem naprosto spokojeny

hubasino (2) napsal 16.03.2013 v 17:28+2

Pánové, pánové. Na výstavy motorek v ČR jsem jezdil pěkných pár let ještě, když to bylo v Holešovicích tak i poprvé v Letňanech. V Brně sem nebyl, ale věřím tomu, že zdejší štábní kultura bude ze všech nejvýše, protože to zázemí, zkušennosti a tradice tam prostě jsou. Sám jsem byl několikrát vystavovatelem na BVV.

Nejprve něco ke vstupnému a parkovnému. Pánové je to výstava jako každá jiná, není to charitativní akce. Pokud někdo přesto řeší parkovné, může si vyhledat parkovací místo grátis na sídlišti a holt svou drahocenou prdelku ponese pár minut pěšky, kdo chce pohodlí zaplatí za něj. Výši vstupného bych neřešil.

Debata ohledně složení návštěvníků ve mně vyvolala upřímně úsměv na tváři. Jedni by nejraději ty ultra ortodoxní motorkáře a potažmo vážné zájemce o koupi, ti druzí by nejraději dali ke každému stánku párek s rohlíkem a dětskou atrakcí a zájezdy studentů. Vážení ta výstava je tu pro všechny a upřímně řešit složení a skladbu návštěvníků má možná význam pro vystavovatele, ale pro mně jako návštěvníka je mně to úplně buřt jestli si tam rodič dá dítko na bajk nebo se na ten samej bajk posadí vážný zájemce nebo pouze fanda, naprosto irelevantní.

Že tam jsou davy lidí? Co jste očekávali? Že to bude sraz pár skalních motorkářů.Ještě jsem nezažil výstavu, kde by nebyly davy. Kdo zažil v Letňanech AMPER nebo v BVV strojírenský veletrh, tak to je také vysoká návštěvnost.A co? To by měl snad každý návštěvník očekávat, popřípadě přizpůsobit dobu návštěvě, ranní či pozdní hodiny.

A něco ke konceptu dvou akcí. Jednoznačně průšvih a nesmysl. Když se podívám na daleko bonitnější Německo, kde dokonce z hlediska úspor dělají jednu mega výstavu 1x za dva roky ve srovnání s našimi dvěmi výstavami v jednom roce a hned za rohem termínově Bratislava, tomu říkám unikát. Ano, je v tom velké politikum-finance vystavovatelé vs výstaviště, ale co tím já jako návštěvník udělám. Jedno velké NIC. A evidentně jsou všichni nakonec spokojeni a ufinancovat se to také evidentnědá, takže asi to jde.

Jsem v rozpoložení, že na podobné výstavy jsem po letech přestal jezdit a přidal jsem se ke skupině bikerů, kteří vědí, co chtějí a zajedou se na bajk, či příslušenství podívat přímo k prodejci v klidu, bez davů a dalších dodatečných nákladů (vstupné, parkovné pokud to tedy někdo tak strašně řeší).

Šečteno podtrženo. Ve finále jeto nakonec každého svobodná vůle jestli se do podobného podniku jménem výstava Motocykl v ČR pustí, či nikoliv a nezbývá doufat, že časem se ego vystavovatelů a organizátorů výstav umoudří a udělají jednu tematicky ucelenou výstavu na ploše tomu odpovídající s příslušnou infrastrukturou. Mně osobně by vyhovovalo Brno byť jsem bydlištěm Středočech

Všem přeji do nastávající sezóny hodně ujetých kilometrů bez nehody.

Tom

erpik (6) napsal 14.03.2013 v 22:29

Motorkáři nejkrásnější moto máte v garáži. V každém větším městě máte prodejny ,kde to prubnete v klidu, většinou s pěknou prodávající,pokecáte dáte kafe a pohoda jazz. Udělej te si porovnání výstavy plusy a mínusy. Příjdete na to ,že vyplazneš dva litry ( jsem Bohumín )dojebaný ,nasraný. Za ty prachy mám nádherné dva dny v sedle mojeho miláčka s ubytkem,kámošema a večerní chlastačkou.Sezóna začne co by dup.A session si budete pamatovat na rozdíl od výstav . Tož tak .Pro remcálky jezím na bike cca 30 let od fichtla,Simáka až po Haryho. Všechny byly nej,bo jsem je sedlal ,leštil,opravoval a následně oplakal při prodeji.

Trinnlee (50) napsal 14.03.2013 v 18:48+1

uz me tam nikdo vícekrat neuviddí...fronty,davy lidí druhá vystava o par km jinde kde je druha pulka vystavovatelu??? 180Kč vlezny??? no ze jsem se na to nevysral...

Majk-fox (5) napsal 14.03.2013 v 17:38

milan1963: Hlavně se v Praze chodí na všechny výstavy, klidně i toaletního papíru ...použitého

Tomas75 (-3) napsal 14.03.2013 v 16:13

Přečetl jsem všechny komentáře a musím říct že asi nejsem žadný biker anebo spíš motorkář .

Mně už na výstavu do Prahy nikdo nedostane a vidím že jsem tradičně o nic nepřišel .
V sobotu jsem byl celý den v garáži se Suzankou a kompletně jsem si ji nachystal na sezonu , ale jaksi jsem to přehnal s vodkou no nicméně jsem si to užil víc jako někde na výstavě a hlavně jsem už potrénoval i na motosrazy .

Takže tak - mějte se chlapy

MaraGuzziV11 (41) napsal 14.03.2013 v 15:31

Majk- fox - trefně napsáno Toho dědy mě bylo taky vážně líto Chudák o berli, chodil s obdivem kolem nové Gůzzi dokola a vždy když chtěl něco vyfotit, musel si tělo opřít o berli aby oběma rukama zaostřil foťák a když už ostřil, nějakej de.me.nt mu tam prostě vlezl byť viděl, že fotí. Stařeček popošel dva metry jinam a celý scénář se opakoval Vážně jsem se v tu chvíli za ty lidi styděl. Že jsem nebyl schopen sám osobně vyfotit vem čert, ale toho dědy mi bylo vážně líto. Mě dělali ostatní to samý - zaostřím, ho.va.do vidí že budu fotit a postaví se mi do záběru

Milan1963 (271) napsal 14.03.2013 v 15:07+1

V Holešovicích jsem nebyl, v Letnanech v sobotu od 10 hodin-v podstatě bez velkých front. Davy se nahrnuly později. Celkově se mi Motosalon líbil, jen otevírací dobu bych posunul minimálně na 9 hodinu, v 10 je pozdě. Nebo se v Praze ještě v 9 hodin spí??

Majk-fox (5) napsal 14.03.2013 v 12:28+4

Jak říká Mára Guzzi, haranti tam byla tragédie. Když jsem viděl, jak tam rajtujou po novejch mašinách, botama po leštěných laufech a nádržích, rodiče fotili a cpali je na mašiny, jako nepříčetný. Děcka z toho mají asi to, jako když je na pouti nechaj sednout za 400,- na 5 min. na polochcíplýho poníka.
Řekněte mi,co z toho takové cca roční dítě má, otec hrdě dítě v náručí se dere vstříc obrovskému davu a plive kolem sebe oheň, BACHA NA DÍTĚ!!!. Do psí prdele, proč, to dítě tam bere???!!!
Támhle starej strejček cca 75 let o berlích, pamětník Agostinyho a Gusty Havla, celej život si šlechtí doma péráka který je pro láska na celý život(a tak to má být), vydal se na výstavu si vyfotit nového cruisera od Guzzi, jenže ta bezohledná zvěř by ho sešrotovala, viděj, že chce fotit šteluje tam chudák flexaretu aby se mu dement za dementem stavěli před objektiv. Čuměj na něj a né že by chvíli počkali v klídku se mu tam nacpou..
A argumenty, co tu někdo sesmolil, že ten kdo tam nekoupí novou mašinu a koupí 10let starou je pijavice a NEmotorkář na úrovni těch děcek,jenom dokládá o tom, jací ti pisálkové, rádoby motorkáři, tu jsou mezi námi a jak se motorkářství stává jen nástrojem jakéhosi trendu, módního dolńku a ukázky, že na to máám, když mi fotr koupí novou mašinu tak jí vezmu před kultůrák a tam holkám ukáže jaký mu to hází lišáky z laufu a jak to hezky gumuje.
Lidi zamyslete se o čem je záliba jménem motorky a vše kolem nich. Pro mě je víc motorkář ten, kdo má tu 15 let starou mašinu opečovávanou s láskou, pečlivě po každým staru zahřívanou a udržovan, byť je to i Simson(nic proti simsonum ), než někdo viz. jak jsem psal výše...
Jsem se zase rozvášnil,jinak Letňany naprosto pořadatelsky prostotově nezvládnuté, Viva Brno...

wankel (3) napsal 13.03.2013 v 20:49+3

Motosalon?To nejde ani říct když člověk nevidí přes ten dav lidí ani na motorku já bych to nazval mačkanice!!!Zlatý BRNO do Prahy už néé

delegat (5) napsal 13.03.2013 v 19:05+4

Na motosalonu v Letňanech jsem byl poprvé a naposled, těšil jsem se a zkusil, ale řada na lístek 150 metrů a jen jedna buňka s prodejem, opravdu pod úroveň! Po hodině jsem se dočkal a vstoupil, ale žádné klady v které jsem doufal nenastaly, jediná výhoda oproti Brnu je, že jsou pavilony hned vedle sebe. Po této zkušenosti a zbytečně vyhozených penězích už jen do Brna, zdar všem

Nero1 (17) napsal 13.03.2013 v 17:33+1

Byl jsem v Letňanech, 2 výstavy v jednom termínu mi přijdou jako blbost, kdyby byly dva víkendy po sobě, tak půjdu na obě. Zatím se mi vždy nejvíc líbilo v Brně, i když jsem v podstatě Pražák. Na výstavu chodím po zkušenostech v neděli po obědě a pohoda. Fronty žádné, ani u pokladen, ani u motorek, fotíš co chceš, sedneš si na co chceš, neřešíš děti na motorkách atd. Parkoviště za 150 je fakt moc, tak jsem zaparkoval na sídlišti v Letňanech (volných míst bylo v neděli dost), 7 minut volné chůze, no problem, s výjimkou doprovodných programů, které už "umíraly". Ale mně stejně jde jen o motorky. Za mně

Milton777 (9) napsal 13.03.2013 v 16:34+2

pro tomryan: příště se nenuť, komentáře nečti a dej pokoj, proto jsou komentáře, aby si lidi mohli sdělit své názory...a pokud jseš takovej tvrdej motorkář, který je se vším spokojený a nebo se bojí svůj názor říct, tak mi tě je líto..

Shagrad (9) napsal 13.03.2013 v 14:25-2+2

Děcka patří na hřiště.. A ti kočárkáři?? NO COMMENT

Larry (114) napsal 13.03.2013 v 11:45-2

Tomryan,napsal si spoustu pravdy...

Kamy (13) napsal 13.03.2013 v 10:43

at si říká kdo chce co chce, výstava to byla docela solidní, čkal jsem sice, že to bude akce aspoň na půl dne, což se nestalo, nebyl důvod se tam trmácet pořád dokolečka, ale neúčast Suzuki mne velmi zklamala... Za to Yamaha mne velmi potěšila a Honda taky...KTM vystavovala taky pěkné kousky.. A celkově s nimi byla dobrá řeč... Už jenom z tohoto důvodu suzuki vnímám, že na nás tak trošku kašle! :-/ Ducati měla alespoň minimální stáneček, suzuki vůbec nic.

Larry (114) napsal 13.03.2013 v 10:36

příští rok snad nebudou Letňany s Holešovicema v jeden termín...tak snad jeden malej kladnej posun

Panchoo (2) napsal 13.03.2013 v 10:25+1

to xkount1. Holešovice se skutečně mohli jevit lepší pro dvě skupiny návštěvníků. Jendou skupinou jsou příznivci přestaveb, značky Ducati či jiných společností, které nebyly v Letňanech např.Touratech. Druhou skupinou pak jsou lidi, kterým jde buď jen o ceny vstupenek a další náklady spojené s touto výstavou, mají rádi Matějskou a velká část z nich pravděpodobně nemá o motocyklech mnoho vědomostí. Já mám za to, že výstaviště v Holešovicích je pro pořádaní velké akce zcela nevhodné. Mimo metra a tramvají zde není pro auta a motorky relevantní dopravní obslužnost -hrozí a historicky zde vždy byla totální dopravní zácpa.Počet pokalden je zcela nevyhovující. Výstavní haly a areal neumožnují výstavbu kvalitních expozic - křivé podlahy, nemožnost zavěšení světel ze stropu, malá kapacita výstavní plochy atd. Nvíc je celý areal poznamenaný absencí investic na jeho udržbu či obnovu. Z hlediska výstavnictví je skutečně důstojným areálem skutečně Brno, za kterým jsou na druhém místě Letňany.

Tomryan (-2) napsal 13.03.2013 v 09:25-4+2

Po delší době jsem se donutil přečíst komentáře k oběma výstavám a bohužel situace na tomto fóru je pořád stejně ubohá . Převládá snaha pošpinit , urazit , kritizovat za každou cenu všechno a všechny ! Místo abychom byli rádi , že se vůbec nějaké výstavy v této nelehké době pořádají ( to , že jsou ve stejném termínu a městě dvě je již jiná debata ), tak se dovídám , že bylo drahé parkování i vstupné , mnoho prodejců párků , málo vystavovatelů , hodně návštěvníků , neochotní prodejci , redaktoří tohoto portálu neobjektivní a určitě někým podplacení , atd. Vám všem " chytrým " si dovolím navrhnout - dejte dohromady svoje hlavy plné geniálních nápadů , uspořádejte výstavu sami a všem nám ukažte , jak se to má dělat ! S radostí se přijdu podívat . A pokud na to nemáte , ušetřte zbývající motorkáře vašich trapných , bezduchých kritik a nářků .

xkoutnt1 (3) napsal 13.03.2013 v 09:19-2+1

Holešovice lepší

Stenboy (54) napsal 13.03.2013 v 09:16+1

Dvě výstavy v jednom termínu to může být jen u nás v blbém česku Scow jak se můžou obě výstavy zlepšovat ohledně konkurování když v každé chybí nějaká ta značka.Na výstvách ubejvá motocyklistů a přibejvá pouťových hostů A nejlepší stánek měl Míra Lisý a ukázal všem machýrkům že stačí 78k na pořádnou nálož Bacha Joudů přibejvá

E-Ryc (20) napsal 13.03.2013 v 09:14

julapost> rekl bych, ze vetsine nevadi ani tak ty deti, jako spis bezohledni rodice, co si bezohledne razi kocarem cestu nejvetsim davem, pripadne z nej udelaji barikadu, aby mohli neco okouknout...

Uwe_Filter (-8) napsal 13.03.2013 v 05:10+2

Radsi pojedu podporit nase sousedy do Rise, kde uvidim aj nejakou premieru, nez stat frontu, abych videl dealery na jednom placku

pycha (12) napsal 12.03.2013 v 23:35

koukám že někdo sy plete výstavu a veletrh myslím že motosalon je spíše veletrh
vystavovatelé jsou zde spíše prodejci a to je ten důvod proč zde vystavují svoje modely
předpokládám že školní zájezd jim aktuální prodej nezvedne možná zá deset let
a to už budou jiné modely, proto chápu nadšení vystavovatelů nad složením a koupěschopnosti návštěvníků
na vztahu doporučuju technicky muzeum nebo holešovice a bohemia custom bike

Li. (-3) napsal 12.03.2013 v 22:51

julapost (2) napsal 12.03.2013 v 21:03+2

Gorby a děcka na veletrhu

děcka nebuďte přehnaně upjatí vůči dětem. Můj syn s námi od svých pár měsíců jezdí všude. Nevím proč bych ho měl někde odkládat. Děti jsou naše budoucnost a radost.
Neslyšel jsem o žádném dítěti, kterému by návštěva veletrhu ublížila. Naopak, že se to tam dětem velmi líbilo.

To, že někomu naopak vadí děti je jeho problém.
JULAP.

Cook (23) napsal 12.03.2013 v 20:07

me se libi jak clovek prijede na Letnany a hned po vylezu z metra jsou tam 3 lidi co ho tahaji do Holesovic a jeste rozdavaji vouchery na 1+1 vstupenku zdarma

mike3hylo (262) napsal 12.03.2013 v 20:03+4

Jo, věřim že pro novináře to je super, přes den jsou na svým stánku, stavujou se za nima známý na pokec, na kartičku se všude dostanou, nemusej se plácat ve frontách, před otevíračkou nebo po zavíračce si to můžou všechno v klídku prohlídnout projít... jenže normálnímu smrtelníkoj se tam na každým kroku odevírá kudla v kapse

Tommy_racer (0) napsal 12.03.2013 v 19:59-2+1

Nechápu ty, kteří tam vyrazili v sobotu po obědě, proč se diví, že tam byla hlava na hlavě. TO bych tedy opravdu nečekal... To je asi jako divit se, že je narváno v kině na premiéře očekávaného filmu Zašel jsem tam v neděli po obědě a krásně prázdno, všechno jsem si v klidu prohlídnul a s nikým se nemačkal. Jinak výstava celkově spíš průměrná, ale to jsem čekal a s tím jsem tam šel.

Předchozí
1 2 3
Následující



TOPlist