globalmoto_duben_nolan




Motorkáři.cz ve finále ankety Křišťálová lupa!

Server Motorkáři.cz byl v prestižní anketě Křišťálová lupa nominován mezi 10 vybraných projektů v kategorii zájmové weby. Pokud chcete náš server v soutěži o nejzajímavější a nejoblíbenější web podpořit, můžete mu na internetových stránkách ankety dát svůj hlas. Finální hlasování probíhá od 24. září do 31. října 2012.

Anketa Křišťálová Lupa 2012Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého Internetu za rok 2012. Sedmý ročník nejvýznamnější internetové ankety pořádá server o českém Internetu Lupa.cz.
Server Motorkáři.cz je tu pro vás 24 hodin denně už 11 let. Od té doby neustále přinášíme aktuální informace z motocyklového světa včetně těch sportovních, testujeme nové modely, zveřejňujeme reportáže z akcí, pořádáme soutěže o hodnotné ceny. Na našem fóru se živě diskutuje dnem i nocí, přes bazar našly nového majitele tisíce motocyklů, a ještě více nejrůznějších doplňků a příslušenství. V sekci cestování se vy - naši uživatelé - sami vzájemně informujete o plánovaných akcích a vyjížďkách, a připomínáte si ty, které už proběhly. Motokatalog pak sdružuje celý obsah webu na jednom místě, a představuje nejobsáhlejší databázi motocyklových značek a modelů na českém internetu. Každý den přijde na web Motorkáři.cz více než 60 000 unikátních návštěvníků.

Patří-li server Motorkáři.cz mezi vaše oblíbené weby, dejte mu svůj hlas v anketě Křišťálová lupa! Podpořit nás můžete až do 31. října, výsledky se pak všichni dozvíme ve středu 28. listopadu. Hlasuje se  v sedmi kategoriích, a server Motorkáři.cz byl zařazen do kategorie Zájmové weby. V každé kategorii můžete vybrat jednoho svého favorita zaškrtnutím volby vedle názvu serveru, přičemž není nutné hlasovat ve všech kategoriích.
Všichni hlasující budou zařazeni do slosování o zajímavé ceny. Slavnostní vyhlášení ankety Křišťálová Lupa 2012 proběhne ve čtvrtek 28. listopadu 2012 v Divadle Archa.

Hlasovat můžete zde.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):



TOPlist